Aj Vam sa zda, ze niektore ceny su na bazare prehnane ?Mna napr. dost zarazilo, ked som tu zbadala pouzity kocik a dost opotrebovany za cenu 99 EUR+postovne. Tak som si prezrela, co by stal novy presne ten isty typ a stal len 115 Eur+postovne. Tak uz viem, odkial si kocik kupim 🙂
Polozila si otazku a sama si si odpovedala. 😉
akoze ci si je niekto schopny kupit pouzivany kocik na bazare bez toho aby vedel za kolko sa realne da kupit taky isty ale novy? ...ale no to hadam nieeee.. ci? ....resp. o com je otazka?
kazdopadne, niektory predajcovia premrstia cenu s kludnym svedomim, niekto preda pod cenu, ak som kupujuci musim mat troska aj stastie, da sa kupit takmer nepouzity kocik za omnoho nizsiu cenu ako novy, a ak je niekto ochotny dat skoro rovnaku cenu za novy ako za pouzivany, ak nech sa paaci 😉
ja stale sledujem aj cenu noveho tovaru a potom zvazim pre a proti 😉 niektore ceny su vazne prehnane ale niekedy sa da natrafit na dobru cenu :D
ak chce niekto kupit kocik z obchodu tak naco bude pozerat cenu z bazaru - ak chcem novy tak ma bazar nemusi zaujimat...
a zas ak chcem vyslovene skumat bazat tak si pozrem aj ceny z obchodu - hlavne pri kocikoch napr
je pravda ze hlavne oblecenie je pri niektorych kusoch dost prehnane
@patulka83 Ja som za to, aby si kazdy dal taku cenu, aku uzna za vhodne, kazdy ma predsa moznost si to porovnat a zvazit ci sa mu to oplati alebo nie. A rovnako ma kazdy kupujuci pravo navrhnut inu cenu a predavajuci zvazit ci je to pre neho vyhodna ponuka. Chore sa mi zda, ked sa niekto uraza ... stalo sa mi to tiez pri chicco multiway, ceny total uletene, tak som chcela zjednavat ... ked kupim pouzity, tak nech aspon vidim ten cenovy rozdiel ... no dostala som odpovede od slusnych az po totalne urazene ... no divne 🙂 Nakoniec som kupila nove pliko mini, ktory este ani neni v bazaroch a stoji mi to za tie eura navyse ..
ja som tu kupila vyhodne kočik,som velmi spokojná.Ale su tu niektoré ceny naozaj 😠 😲 .Aj mne sa už stalo,že som kupila pre syna oblečenie,vraj dobrom stave potom vyzerali nosené-iba tak na doma,a v obchode zato by som kupila aj nové..takže teraz si dávam pozor.Radšej porovnávan ceny a počkám si s kupou.
Skoda že tu vela ludi chce iba zarobyť (napr kupuju v sekáči a tuto to predávaju za vyššiu cenu 😠 ),a také čo predávaju svoje pekné veci za dobré ceny lebo napr, nemaju na to doma miesto alebo ich už nepotrebuju atd,takych je menej.
Toto som aj ja videla konkrétne pri chicco multiway, tam sú ceny skoro ako za nový🙂 a jedna ho fakt dávala za 102 eur a ja som tak kúpila v akci nový.-) Ale niektoré ceny sú fakt dosť prehnané. To musím uznať. Treba si popozerať viac ponúk a tak vybrať