Porobenie

bellator
12. júl 2023

Vyrastal som v pomerne dobrej, slušnej rodine. Detstvo bolo fajn. Ako som postupne vyrastal, všimol som si na matke, že nie je úplne v poriadku. Psychicky. Často robila zápalkovu vodu, plus hrnček obrátený pod stôl. Neskôr som pobadal divné veci u babky, otcovej matky. A jeden večer, keď už som bol dospelý (19), som išiel okolo polnoci domov z krčmy. U babi sa svietilo, išiel som tam a mám pocit, že som sa stretol s diablom. Cez babu. Vyzerala hrozne. V kuse odpluvala a iné veci robila. Odvtedy už nebola v poriadku, aj keď mala 93 rokov a bola ciperna a samostatná dovtedy. Rok predtým zomrela matka. Babka zomrela 3 mesiace po tamtych udalostiach. Ja odvtedy nemám pokoja. Bol som za ľudovým liečiteľom, povedal, že mám porobené a ducha na sebe. Čo mám robiť?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
12. júl 2023

@bellator najdi si psychiatra a to co najskor ..

bellator
autor
12. júl 2023

@sheila121 áno aj

jj298
12. júl 2023

Pretri si oci ocikanou plienkou. Ak chces mam ich doma vela. Predam 20e za kus. Okakana 50e ale mozes si vybrat co ma byt obsahom.

msnesquik
12. júl 2023

@jj298 no haha, velmi vtipne

msnesquik
12. júl 2023

@bellator asi by som oslovila knaza, ktory sa skusenosti s exorcizmom

bellator
autor
12. júl 2023

@jj298 ďakujem, vedel som že tu nájdem pochopenie

jj298
12. júl 2023

@msnesquik dakujem za uznanie😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bellator
autor
12. júl 2023

Vidím, že viacerým to tu je vtipné. Ok. Nemusíte reagovať .

elmivelmi
12. júl 2023

a ty mas ako porobene?Co sa ti konkretne robi? no mozno babka bola len chora a dementna a ty si ju akurat zastihol v nejakej orgii.To ale neznamena ze si videl diabla.Na to ze mala byt akoze posadnuta sa dozila vyborneho veku a este ani nikomu na starost nebola.
A aky to bil clovek zakerny,? podl mna len veris bajkam,naozaj ona uz 93 mozno dementna robila nieco na co si nebol zvyknuty.Dtari ludia uz nie su moc vabivi a kebyze ides do domova dochodcov tak tak vidis x ludi co si odpluvaju,chrcia a ktovie fo este.Proste je to staroba-nie porobenie diablom ako zy si myslis.Troska sa zorientuj v zivote.

bellator
autor
12. júl 2023

@elmivelmi ďakujem za radu, zorientovany som v živote na 100%. Nebola si svedkom toho čo ja. Nemáš porobené. Žiješ si svoj život. Pokračuj . Pa.

jj298
12. júl 2023

@sheila121 momentalne mam kazdy den aj 10 novych kusov. Posielam vzdy cerstve. Kolko ti treba?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
12. júl 2023

@sheila121 No ty fekalista😀 aktualne mam v ponuke hruska kasa a zemiak, kalerab a batat. Zajtra bude jablko s pohankou a hovadzie s hraskom😀

petronelag
12. júl 2023

@bellator A ako si prišiel nato, že máš porobené? Lebo z toho, čo si tu napísal, si len videl, že niektoré ženy sa zaoberajú mágiou, čo je ich vec a teba sa to vôbec netýka.
Možno by bolo dobre porozprávať sa o tom s kňazom, chodiť do kostola, prežehnávať sa svätenou vodou a modliť sa modlitbu k sv.Michalovi.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domak2
12. júl 2023

No ak to myslíš vážne, je dosť možné že tvoja matka aj stará matka mali nejakú psychicku chorobu co si kludne mohol zdediť. Navrhla by som psychiatra a vôbec si nerobím srandu.

maranta_leuconeura
12. júl 2023

No v 19 mat 93 rocnu babku... 🤔

hendikep
12. júl 2023

@bellator ked to myslis vazne tak nechod za liecitelom ale za exorcistom … liecitelia maju casto “ dar “ od zlého, a choroby môžu síce naoko ustúpiť ale prejdú niekam inam a točíš sa dokolečka u liečiteľov. Aj keď… posadnutie nie je chrípka to na Teba len tak “ nepreskočí” , ale môžte to mať rodového charakteru.

akiana
12. júl 2023

@bellator Prepac, ale ja sa strasne smejem 😂 nemozes zakladat takuto temu a potom byt prekvapeny, ze to ludia povazuju za vtipne

elmivelmi
12. júl 2023

@bellator ja sa nevysmievam.Ale naprikld kamaratkina 90r babka sa modli tak ze nasilu reve,bucha si hlavu o gauc a kvili pri tom.Clovek by si myslel ze je tiez bud posadnuta alebo nie uolne ok.
A preco si myslis ze si videl diabla?Ako sa ti zmenil zivot tym ukazoma ci babka bola zly clovek?Vies v 93 r je mozne vsetko uz asi.Kvilenie,plutie a pod nic nezvycajne.Mozno keby si siel na psych oddelenie tak by sa ti tam zdali vsetci posadnuti.

bellator
autor
12. júl 2023

@akiana tak sa smej naďalej, smej sa

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dota6
12. júl 2023

O porobení som počula. Ale také to boli zvláštne veci, väčšinou som počula o porobeniskách (nájdené vajce v nádržke toalety, alebo zvláštne veci uložené pred vchodom do domu) skús vyhľadať kňaza, ktorý sa venuje duchovnu.
Poviem vám tak, doma sme sa starali o babku aj dedka do posledných dní. Nechceli byť v nemocnici a poviem ti, niekedy som videla a počula také veci, až sa mi rozum zastavil. Ale obaja boli už dávno preč, už to neboli oni. Babka na nás kričala všetkých a dedka sme museli stále držať za ruku, inak bol veľmi, veľmi vystrašený.
Pouvažujte aj nad tou možnosťou a neupínajte sa na nadprirodzené veci. Pretože niekedy je vysvetlenie príliš ľahké a zbytočne sa zaťažujete a trápite.

beatrixx1525
12. júl 2023

Ako môžeš v jednom príspevku byť posadnutý, v druhom si 15 rokov bezdetný, v ďalšom máš zase 8 ročnú dcéru...všetko ok v hlavičke?

akiana
12. júl 2023

@beatrixx1525 Mozno aj jemu porobili

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aduskatt
12. júl 2023

@maranta_leuconeura a čo je na tom divné?

janinah
12. júl 2023

@bellator choď sa porozprávať s gr.katt.kňazom