Viete odporučiť nejaku dobru zoznamku, kde sa dá zoznámiť? Kde nie su imaginárne postavy, ktoré chatujú a sú tam slušní ľudia, ktorí majú ozaj chuť niekoho spoznať?
Kino, restauracia? Tam sa moc cudzi ludia asi nezoznamuju
@jankik existujú aj akcie pre nezadaných, treba pohľadať
http://www.jemne.sk/novinky/jedinecna-singles-p...
Dakujem pekne za odpovede, kaviarne, restauracie navstevujem pravidelne, bud su tam páry, alebo 15 ročné deti. V kine to je tiez také, ze skončí film kazdy odchádza. Je aj malo chlapov, ktorí dokazu osloviť zeny.
@jankik chápem ťa, ale najlepšie je ísť s rovnako nezadanou kamarátkou večer von, podľa mojich skúseností a pozorovania okolia nezadaní chlapi chodia dosť do pivární a nemusia to byť hneď alkoholici, len je to také chlapské prirodzenejšie prostredie ako kaviareň. A aký je tvoj vek?
@igor211 zoznamuju ale asi nie so slovenskou mentalitou ono treba sa aj ozvat k niekomu atd nie iba sa prechadzat okolo seba ze aj ked sa ti niekto paci tak o tom ani nevie. Hocikde aj v knihkupectve... Na internete to je falos az sa prasi. Ludia pismenkuju ako ideal a v skutocnosti je to uplne mimo
@jankik ja mam manzela z partnera na urovni. Stal ma dvacku :D inak tam boli inteligentni chlapi, kazde rande slusne, hoc bez iskry, komunikacia bez sexu a vulgarizmov.
@jankik musis oslovit ty... Spytat sa nieco hociaku vec beznu a rec tela musi ukazovat ze sa ti paci... A pytas sa co ja viem napr kade sa ide tam a tam ze si sa stratila atd ci nejde nahodou tym smerom a ked sa mu pacis aj ty tak sa chyti... Ked nie tak podakujes a ides prec
@jankik no myslím, že najlepším zoznamovacím miestom je diskotéka alebo nejaká párty. Tam síce trvá, pokiaľ nájdeš normálneho chlapa ale dá sa. S mojím sme sa tak zoznámili
@comedywoman @comedywoman @comedywoman Neviem si dost dobre predstavit zoznamovat sa v kine a restauracii, jedine ze by tam bola ta zena/chalan sam(a)...Vacsinou tam kazdy chodi s niekym a moc nie sam. A na zapade kebyze muz len tak oslovi zenu tak pomaly riskuje vazenie.
@igor211 a kde navrhujes?
slušná zoznamka? to asi neexistuje...všade sa nájde hovädo čo sa potrebuje zabaviť na cudzí účet....
Skor by som okruhu kamaratov a znamych povedala ze hladam ci nemaju niekoho schopneho a single v okoli. Pripadne to zaves na svoj fb
@comedywoman Noo...napr. ja teraz chodim na spinning, a tam je tak 20 ludi z toho polovica zien a polovica muzov...a kazdy tam ma dobru naladu a chce si pokecat..Tak napr. tam
dnešna doba sa vola online doba a nie je problem zoznamit sa na internete.
lenže na tych lepších zoznamkách už su aj ludia z zahraničia a komunikuju v angličtine, že?
poradite niekto dobru zoznamku? Kludne aj taku, kde su cudzinci
Chlapi praveze oslovia, my ked sme s kamoskami boli slobodne a chodili sme von tak sme vkuse odhanali dotieravcov, kazdu chvilu sa nam niekto strkal do zadnice... Vy v akych regionoch zijete? Na juznom slovensku je dokonca bezne ze na dedinskej diskoteke pride chlap do saly a zareve na celu moestnost ze kto chce ..... ved viete co. Zena sa neprejde bez toho po sale aby ju minimalne poati netlapli po zadku atd. Pridi na dedinsku zabavu a nebudes vediet co s nimi, tolki ta budu chciet.
Kino kaviaren restauracia koncert ulica party atd...