Poraďte zoznamku

jankik
7. dec 2017

Viete odporučiť nejaku dobru zoznamku, kde sa dá zoznámiť? Kde nie su imaginárne postavy, ktoré chatujú a sú tam slušní ľudia, ktorí majú ozaj chuť niekoho spoznať?

comedywoman
7. dec 2017

Kino kaviaren restauracia koncert ulica party atd...

igor211
7. dec 2017

Kino, restauracia? Tam sa moc cudzi ludia asi nezoznamuju

zalka
7. dec 2017

@igor211 ale určite áno, no nie v bežnom meste skôr v kúpeloch ked človek má čas a nemá okolo seba ludí ktorých pozná, tak sa vie zoznámiť aj v reštaurácii aj v kine .. ako sa povie sú tam všetci na jednej lodi.

0silvia0
7. dec 2017

@jankik existujú aj akcie pre nezadaných, treba pohľadať
http://www.jemne.sk/novinky/jedinecna-singles-p...

jankik
autor
7. dec 2017

Dakujem pekne za odpovede, kaviarne, restauracie navstevujem pravidelne, bud su tam páry, alebo 15 ročné deti. V kine to je tiez také, ze skončí film kazdy odchádza. Je aj malo chlapov, ktorí dokazu osloviť zeny.

0silvia0
7. dec 2017

@jankik chápem ťa, ale najlepšie je ísť s rovnako nezadanou kamarátkou večer von, podľa mojich skúseností a pozorovania okolia nezadaní chlapi chodia dosť do pivární a nemusia to byť hneď alkoholici, len je to také chlapské prirodzenejšie prostredie ako kaviareň. A aký je tvoj vek?

comedywoman
7. dec 2017

@igor211 zoznamuju ale asi nie so slovenskou mentalitou ono treba sa aj ozvat k niekomu atd nie iba sa prechadzat okolo seba ze aj ked sa ti niekto paci tak o tom ani nevie. Hocikde aj v knihkupectve... Na internete to je falos az sa prasi. Ludia pismenkuju ako ideal a v skutocnosti je to uplne mimo

mischelin89
7. dec 2017

@jankik ja mam manzela z partnera na urovni. Stal ma dvacku :D inak tam boli inteligentni chlapi, kazde rande slusne, hoc bez iskry, komunikacia bez sexu a vulgarizmov.

comedywoman
7. dec 2017

@jankik musis oslovit ty... Spytat sa nieco hociaku vec beznu a rec tela musi ukazovat ze sa ti paci... A pytas sa co ja viem napr kade sa ide tam a tam ze si sa stratila atd ci nejde nahodou tym smerom a ked sa mu pacis aj ty tak sa chyti... Ked nie tak podakujes a ides prec

misulienkamisa
7. dec 2017

@jankik no myslím, že najlepším zoznamovacím miestom je diskotéka alebo nejaká párty. Tam síce trvá, pokiaľ nájdeš normálneho chlapa ale dá sa. S mojím sme sa tak zoznámili🙂

igor211
7. dec 2017

@comedywoman @comedywoman @comedywoman Neviem si dost dobre predstavit zoznamovat sa v kine a restauracii, jedine ze by tam bola ta zena/chalan sam(a)...Vacsinou tam kazdy chodi s niekym a moc nie sam. A na zapade kebyze muz len tak oslovi zenu tak pomaly riskuje vazenie.

comedywoman
7. dec 2017

@igor211 a kde navrhujes?

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
7. dec 2017

slušná zoznamka? to asi neexistuje...všade sa nájde hovädo čo sa potrebuje zabaviť na cudzí účet....😉

juliet86
7. dec 2017

Skor by som okruhu kamaratov a znamych povedala ze hladam ci nemaju niekoho schopneho a single v okoli. Pripadne to zaves na svoj fb 🙂

igor211
11. dec 2017

@comedywoman Noo...napr. ja teraz chodim na spinning, a tam je tak 20 ludi z toho polovica zien a polovica muzov...a kazdy tam ma dobru naladu a chce si pokecat..Tak napr. tam 🙂

montonea
11. aug 2018

@jankik
@igor211 da sa na takom speedstretku zoznámiť? Premýšľam,tam skúsiť ísť.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beky1813
14. aug 2018

@doriss_po dnes vytahujes zoznamky? 😂

anulienkalenka
24. aug 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

dnešna doba sa vola online doba a nie je problem zoznamit sa na internete.

sonka1981
10. sep 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

lenže na tych lepších zoznamkách už su aj ludia z zahraničia a komunikuju v angličtine, že?

12romi34
18. sep 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

poradite niekto dobru zoznamku? Kludne aj taku, kde su cudzinci

horror
23. feb 2020

Chlapi praveze oslovia, my ked sme s kamoskami boli slobodne a chodili sme von tak sme vkuse odhanali dotieravcov, kazdu chvilu sa nam niekto strkal do zadnice... Vy v akych regionoch zijete? Na juznom slovensku je dokonca bezne ze na dedinskej diskoteke pride chlap do saly a zareve na celu moestnost ze kto chce ..... ved viete co. Zena sa neprejde bez toho po sale aby ju minimalne poati netlapli po zadku atd. Pridi na dedinsku zabavu a nebudes vediet co s nimi, tolki ta budu chciet.

silviaggg
Odpoveď bola odstránená
Zobraz