Ahojte...ženy poraďte mi prosím značku džínsov,ktoré sú ozaj pohodlné-mäkké🙏ďakujem
@tata1401 hľadaj také, čo sú s prímesou elastanu. Také má aj H&M, s.Oliver, Esprit, aj Lindex, aj Hilfiger, aj Timberland . Od všetkých týchto mám pohodlné, a sú zoradené od najviac pohodlných po menej. Ale každá značka má veľa modelov, tak niekto môže tvrdiť, že má najpohodlnejšie Hilfigery, a najmenej H&M.
podla toho, ake myslis. ak pre zeny a slim, tak zara. pripadne aj ine znacky, tie co neobsahuju polyester.
Ka milujem rifle zo zara,perfektne sedia a robia krasnu postavu
@lenuliatko84 presne nad zarou uvažujem🙂
@tata1401 su najlepsie,vzdy ich nosim az do ,,zodratia,,a porom lutujem ze som ai nekupila hmed 2 kusy😊
@tata1401
Raz som si kupila aj tie elasticke rifle contu spominaju baby a je to otras,taka lacna napodobenina rifiel
@lenuliatko84 ďakujem-presne také hľadám, ktoré ani nebudem chcieť dať dole😀ešte mi známa odporúčala orsay...ale keď som pozerala zara eshop a popis zloženia tak je v nich ozaj dosť elastanu...tak vyskúšam
Kupujem v Pepku 6.99 su to dzeginsy, velmi pohodlne, makka riflovina, nic netlaci ...konecne ziaden zips, kt sa mi otvara .