Ahojte chcem sa opýtať na nejaké tipy ,ktorý časopis by bol zaujímavý pre moju maminu? Má cez 40 v podstate ma rada všetko najviac varenie ale kníh o varení ma veľa. Niečo čo by ju zaujalo rada by som jej zaplatila predplatné. Ďakujem za inšpiráciu
Alebo mi ešte napadlo, nejaký kurz varenia, kuchyňu, ktorú mama nevarí, ale chcela by. Napríklad mexická, indická, burgundská, torty a dezerty a podobne, podľa toho, čo má rada ale nevarí to.
Pre inšpiráciu, škola varenia, kde kurzy vedú vychytení slovenskí šéfkuchári https://www.pregurmanov.sk/?page=kalendar
niekolko rokov odoberam Apetit, mam ich kompletnu ediciu kuchariek 🙂 z rovnakeho vydavatelstva je aj casopis Marianne bydleni a Marianne -- ten posledny je fakt super, odoberala som niekolko rokov, prestala som pretoze som na tom casovo tak ze uz rok som sa nedostala k tomu aby som si ho docitala do konca.... ale na dochodku si ho predplatim opat, tie rozhovory tam su fajn -- a mali kedysi moto -- zivot zacina ve triceti...
(vtedy som inak cerstvo 30 veru aj mala 😀 - asi ako im citatelky starli tak to motto z casopisu zrusili)
@katarinkapetko ďakujem pekne
@katarinkapetko ja mám rada GEO alebo Lidé a zemĕ. Okolo varenia síce neprešli, ale rada cestujem prstom po mape, ako sa hovorí 😉
@katarinkapetko a mojej mamke sme jeden rok predplatili Zdravie.
Ak ju zaujíma história, tak je napr. Historická revue.
Ak o varení, tak Apetit alebo Dobré jedlo. Prelistuj si tie časopisy v trafike, či by sa mame páčili a či sú na taký štýl, ako jej vyhovuje.