Poraďte výhovorku, aby som sa vyhla stretnutiu

vanessabk
12. jún 2019

Ahoj, len by som potrebovala poradiť a nájsť nejakú účinnú výhovorku keď sa s niekym nechcem stretnúť , no nechcem o toho človeka prísť? Budem rada ak mi poradíte niečo uveriteľné.
Vopred dakujem

dskjhfdlkdjhl
12. jún 2019

@vanessabk ked ho oklames a potom to zisti, tak je to horsie, ako ked mu povies pravdu, ze sa stretnut nechces.

barus26
12. jún 2019

@vanessabk keď o neho nechceš prist tak mu neklam ale mu povedz pravdu...

waggi
12. jún 2019

@vanessabk povedať nechcem sa stebov stretnúť... vieš veľmi sa to bije ak o niekoho nechceš prísť tak prečo sa nechceš stretnúť?

moonlight1210
12. jún 2019

@vanessabk no tak to zalezi od situacie, od povahy toho cloveka, od vasho vzajomneho vztahu a od toho, v akom prostredi a ako zijete - aby sa dala vymysliet rozumna, prijatelna a uveritelna vyhovorka. Lebo logicky musi do toho vsetkeho zapadat.

Vseobecne vyhovorky su priehladne a rychlo prekukne, ze sa len vykrucas.

A kedze vyssie uvedene veci poznas iba ty sama, budes si ju musiet vymysliet sama.
Ale najrozumnejsie je nevymyslat, skor porozmyslat, ako co najtaktnejsie povedat pravdu, aby moc neurazila.
Klamstva si musis pamatat, aby si sa neskor nepodriekla a neostala v trapnej situacii.

ivkazba
12. jún 2019

Nechcieť o niekoho prísť ale pritom sa s ním nechcieť stretávať sa trošku vylučuje. Premysli si čo vlastne chceš a podľa toho sa rozhodni. Podľa mňa nie je fér niekoho ťahať za nos. Akoby sa to páčilo tebe, keby niekto hľadal výhovorky na teba?

zlatica99
12. jún 2019

Normálne by si mu to mala povedať tak ako to je . Pokiaľ ho oklameš, tak isto o neho časom prídeš, keď sa to dozvieš. Podľa mňa je to normálne, že na stretko niekedy nie je ani čas, možnosť a a ni chuť

vanessabk
autor
12. jún 2019

@ivkazba tu ide o jednorazové nechcenie takže slovo stretávať nie je na mieste 🙂 kedže sa nechcem stretnúť len dnes a páči sa mi ako ste tu každá jedná svätica a pritom ruku na srdce, každá sa aspoň raz ocitla v takejto situácii a zaklamala, či použila výhovorku. ;)

inulienka29
12. jún 2019

@vanessabk dnes nemôžem, mám veľa prace doma, musíš upratať.

monca0021
12. jún 2019

@vanessabk alebo že si chorá 😀 máš brušnú virozu alebo niečo fakt nakazlive😀

patrica8
12. jún 2019

Tazko ked neviem ako zijes. O koho ide, aky program ste mali, ci mas deti. Ale tak da sa, napr ze mas ohlasenu navstevu, alebo ze pride kamaratka/rodina zo zahranicia a ma len dnes cas a rada by si ju videla. Alebo, ze ze si dostala kramy/je ti nevolno z tepla/nesadol ti obed. Nemas chut ist nikam, ze mas tazky tyzden nieco na teba ide a pod. Ze to odlozite nabuduce.
Ze si dostala listky do kina/divadla od niekoho praca/znamy/rodina lebo im do toho nieco prislo.
Ze ti volala mama/babka a pod. ze nieco potrebuju. Z prace ta niekam vyslali. Deti chcu ist na zmrzku-ihrisko.

patrica8
12. jún 2019

Alebo ze ti pride zajtra navsteva, tak chces ist nakupit lebo mas prazdnu chladnicku, doma trosku upratat a nieco prichystat, zajtra by si to nestihla 😉 co ja viem da sa vymyslit vselico 🤣

ivkazba
12. jún 2019

@vanessabk žiadna z nás tu nie je svätica. Stačilo keby si to takto napísala do otázky, že ide o stretnutie dnes. Pôvodná otázka vyznela úplne inak (vyznelo to, že sa s tým človekom nechceš stretávať), preto boli také reakcie aké boli.

kittykat22
12. jún 2019

@vanessabk najlepsia vyhovorka je, dnes nestiham - prepac, mozeme to presunut? Musim ist vratit knihy do kniznice, zabudla som, ze mam dentalnu hygienu, musim ist vyzdvihnut balik, zavolala kamaratka mojej matky, ze je v meste a pride na navstevu. Nechod moc do detailu ked si vymyslas, aby si sa nezamotala. Ja to robim, ked ma chcu vidiet kamarati a ja nemam naladu - nemam naladu ani vysvetlovat, ze mam blbu naladu, ze som dnes protivna, nieco ma vytocilo a nechcem nikoho vidiet. Ist protivna na kavu = nema zmysel. Vcera sme doma mali veselo a volala kamaratka ako sa mam - sme boli dohodnute. Som povedala, ze sorry musim varit, manzel doniesol jahody z trhu. Pravda bola, ze sme sa s manzelom do mrtva pohadali 😀 a ja som o tom nechcela hovorit. Jediny realny scenar bol ze jahody by niekomu leteli na hlavu 😀

lenuliatko84
12. jún 2019

Mne ked sa nechce s niekym stretnut poviem ze idem k svokrovcom ktory byvaju dalej od nas.a mam pokoj,

sense
12. jún 2019

Dnes nemozem z toho a toho dovodu prepac....dolezity termin,praca, atd

vanessabk
autor
12. jún 2019

@patrica8 dakujeeeem za nsuper rady 🙂 🙂 🙂

vanessabk
autor
12. jún 2019

@kittykat22 hahahah :D super som rada, že ma chápeš a dakujem za super rady 🙂

0silvia0
12. jún 2019

@kittykat22 no a nabudúce si kamoška vypýta recept na jahodový lekvár alebo si vypýta vzorku zavarených jahôd zo včera 😝

kittykat22
12. jún 2019

@0silvia0 uz vidim ako kupujem dzem v tescu a trepem ho do flase z presnedavky 😅 s nalepkou 2019 😂😂

bukajka_mata
14. jún 2019

Tiež väčšinou sa na svokrovcov vyhovorím alebo, že u našich je kopa roboty. 🙂