Ahoj aké vitamíny sú najlepsie pre deti ktoré chodia do škôlky s ktorými mate najlepšie skúsenosti ktoré uzivaju vaše deti? Ďakujem dcérka má 5r a od septembra často chorá :(
@noemikatka c vitamín,(práškový z DM) d vitamín a preventívne do nosa morskú vodu,nám pomahalo velmi.
@noemikatka Zdravá a vyvážená strava, otužovanie, cisty vit.C a v zimných mesiacoch D plus kde tu davam včelí pel s medom.
Zvyseny prijem vit c, vit s teraz a colostrum. Od augusta 3x chory ale vsetko len sople, virusove. Dufam ze to ostane len pri tom
Unas to stale začína len soplom a ten ked dobre nevysmrka jej ide do krku a to ju dusi prave teraz nevie poriadne ani spat kolko kašle a prehlta hlieny viete nieco poradiť na hlieny🙏🙏 co zaberá veľmi rychlo
Ktorý konkretne vitamín c jej môžem podávať nevyznám sa tomu
@kristina2412 máte aj foto ktore vitamíny dávate dakujem
Mne dr u mladšej poradil sinupret na horné cesty a potom bronchypret na dolné cesty ( nie naraz).Za nás mal lepší účinok bronchypret,je prírodný ale efekt ok.Mladsia má 20mesiacov, takže imunoglukan ešte nemôže až neskôr.
@kristina2412 myslim ze toto la tie isté vitamíny je asi jedno ake vitamíny kúpil hlavne nech to ma zloženie C,D zinok a ro majú asi všetky niaky čas sme používali aj vibovit
@noemikatka v zásade je jedno aké c a decko dáš,výhodou toho cka z DM je, že je práškové a keď napr. vidíš že niečo na ňu lezie zvysis dávku,prípadne dáš viac krát denne.
@kristina2412 dávate ho do vody ci ?
@noemikatka áno do vody alebo aj do caju
@kristina2412 vyskúšam kupit ďakujem
Za mňa najlepšie vit.Dr. Lenkei z Maďarska. Je to nektar pre deticky. Mala ho brala od oktobra do marca a nebola cely rok chora...teraz zase po lyzici denne davame. A to byvala v skolke dost casto chora.
Vit. C kľudne aj Cebion.
@noemikatka vit c cebion, vit d devit a colostrum LR. Ma zadne hlieny je velmi dobry sinupret.
Díky 😉
@lety17 https://www.drlenkei.com doručujú cez GLS aj na Slov. Ak máš niekoho v Maďarsku, dá sa kúpiť priamo tam vo vybraných lekárňach a lacnejšie o pár eur. Ja si dávam aj ich vit.C 1000mg, ktorý vychádza na cca 4eurá.
@v_ero_ni_ka to cecko, o ktorom si pisala mame aj my doma, davame ho kedze je takto a v skolke aj v skole kopa deti chorych, takze je fakt vhodne davat tieto kvapky denne aby deti boli zdrave, u nas sa osvedcili 🙂 este by bolo fajn keby do skolok a skol nechodili chore deti, keby tie ostali doma vylezat problem a bola by som najstastnejsia, ale tak to ja uz neovplyvnim :-/
prosim vas existuje nejaky zinok pre deti?do 6 rokov?
@zuzkyna odkial prosim Vas kupujete vitaminy Dr. Lenkeia? poslite prosim konkretny link, ak sa da, dakujem
@vegetarian13 kupovala som to cez známeho, ktorý chodil do Maďarska. Ked to zadáte do Google, vybehnúť Vam obchodíky, ktoré to zasielajú. A AK vám môžem doporučiť na imunitu je super olejová forma D3+K2 od firmy gal, to kupujem v naturfyt.sk. stoji to cca 13eur.
Ahoj,my používame imunoglukan sirup už druhý rok,tiež chodíme do škôlky, zatiaľ bez choroby.