Poraďte tlačiareň

13. mar 2024

Dobrý deň, prosím poraďte tlačiareň. Najlepšie takú nejakú mini, čo z mobilu vytlačim štítky na zásielky, žiadnu profesionálnu. Hlavne overenú, že mi naozaj bude tlačiť a spáruje sa s mobilom. Na mall maju nejaku za 15e, ale to neviem či nebude taka jednorazová. Ďakujem.za tipy

butterflyeffect
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lakebabe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
13. mar 2024

no dcera ma taku termo malu.. taka macicka, z aliexperss :D s mobilom sa paruje ale stitky neviem ako by tlacila
tiez tak ako @lakebabe mame klasicku tlaciaren doma, ale aj bez pc sa ona paruje cez wifi s mobilom.. (za predpokladu, ze by som to mala spojazdnene :DDD)

lakebabe
13. mar 2024

@simca06022011 ja to spojazdnene mam ale len môj mobil muž tu nebol keď to IT steloval 😄 všetko je cez WiFi poprepajane ale netuším ako museli sme na to zavolať švagra 😄

butterflyeffect
13. mar 2024

@lakebabe neda-mam uz taku staru ani skener na nej nefunguje 🤪 ale kym tlaci rak som jej verna 🤣

butterflyeffect
13. mar 2024

@simca06022011 tie termo som videla ale chcem sa opytat ci to nie je ako s blockami z obchodu ze to tmavne alebo bledne hned?

lakebabe
13. mar 2024

@butterflyeffect 😄😄 jaj ja som sa už dva roky dozadu dokopala k normálnej lebo som si doma zariadovala office ale neviem v nej ani toner vymeniť 😄 určite by som na takú mini kukla aj shein alebo Aliexpres možno je to blbosť ale takéto mini veci tie eshopy u nás aj tak objednávaju ztade

simca06022011
13. mar 2024

@butterflyeffect určite nie, lebo mam eshop a mam profil termo tlačiareň na etikety, na balíky a produkty a nič nebledne. Je to ekonomickejsie ako iné verzie tlačiarní ci staršie co sme mali s takou páskou farbiacou alebo tonerove. Iba kotúče etikiet kupujem.