Dobrý deň, prosím poraďte tlačiareň. Najlepšie takú nejakú mini, čo z mobilu vytlačim štítky na zásielky, žiadnu profesionálnu. Hlavne overenú, že mi naozaj bude tlačiť a spáruje sa s mobilom. Na mall maju nejaku za 15e, ale to neviem či nebude taka jednorazová. Ďakujem.za tipy
no dcera ma taku termo malu.. taka macicka, z aliexperss :D s mobilom sa paruje ale stitky neviem ako by tlacila
tiez tak ako @lakebabe mame klasicku tlaciaren doma, ale aj bez pc sa ona paruje cez wifi s mobilom.. (za predpokladu, ze by som to mala spojazdnene :DDD)
@simca06022011 ja to spojazdnene mam ale len môj mobil muž tu nebol keď to IT steloval 😄 všetko je cez WiFi poprepajane ale netuším ako museli sme na to zavolať švagra 😄
@lakebabe neda-mam uz taku staru ani skener na nej nefunguje 🤪 ale kym tlaci rak som jej verna 🤣
@simca06022011 tie termo som videla ale chcem sa opytat ci to nie je ako s blockami z obchodu ze to tmavne alebo bledne hned?
@butterflyeffect 😄😄 jaj ja som sa už dva roky dozadu dokopala k normálnej lebo som si doma zariadovala office ale neviem v nej ani toner vymeniť 😄 určite by som na takú mini kukla aj shein alebo Aliexpres možno je to blbosť ale takéto mini veci tie eshopy u nás aj tak objednávaju ztade
@butterflyeffect určite nie, lebo mam eshop a mam profil termo tlačiareň na etikety, na balíky a produkty a nič nebledne. Je to ekonomickejsie ako iné verzie tlačiarní ci staršie co sme mali s takou páskou farbiacou alebo tonerove. Iba kotúče etikiet kupujem.