Ahojte, zvažujem kúpu tlačiarne, prosím vás ,ak sa tu niekto trochu vyzná, aký typ je teraz najlepší ? Ďakujem
Za mňa epson tanková aj s wifi. Atrament dlho vydrží a je lacný. Mám jednu už 10 rokov. Mali sme viac aj na klasické kartridge ale to som sa nešla doplatiť.
@palculienka40 ja napr zase nedam dopustit na laser tlaciarne, tiez mam aj s wifi a tam mi napr trysky ako na atramentovej tlaciarni nezaschnu...
@palculienka40 Mozem poprosit typ tlaciarne. Dakujem
@mirka807 jaane daj si do google epson ecotank treba pozriet popis co bude vyhovovat je viac typov za rozne ceny a podla potreby vybrat
Brother
@simonah73 áno na bežné tlačenie v domácnosti, pre deti a pre nás,určite by som chcela, aby tlačila farebne…
Ak neplanujes tlacit na fotopapier tak ja som za laser tlaciaren, mam doma znaCku BROTHER aj farebnu a na pracu mam multifunkcnu len ciernu. Ale urcite su aj farebne multifunkcne
Ako dlho vydrží do laserovej farba?neuschne aj keby som pol roka netlačila
@kacenocka2 nam vydrzi 1500 stran tak pise ale je to asi menej. Neratala som to podlq typu tlace su tam 4 farby a jedna napl stoji 30 az 50 eur. Neda aa to porovnat s atramentovou tankovou
A laserova ma cipi na farbacha ked jedna dojde a kupi sa novq a ma novsi cip tak sa moze stat ze nepojde ani jedna.
@palculienka40 to na čip je?som nevedela..neviem vôbec akú zvoliť tlačiareň,ale kupim do atramentovej náplň za 14 eur,po 14 dňoch už suchá je.. zbytočne vyhodene peniaze..
@kacenocka2 ja mam tu tankovu epson 10 rokov a napln vydrzi pol roka rok len raz ryzdenne treba vytlacit daco ak sa casto netlaci. A laserove maju cio a zistili sme to az ked sme ju mali
@palculienka40 zvláštne.. keď stale sa dava originál náplň do laserovej tak by mala mať stejny čip 🤦
Ja tiež odporúčam Epson eko tank. Tlačí aj pekné fotky, keď dáš foto papier. Nechcela som tlačiareň za 50€ kde cartridge stojí 34€..
Ešte by som dodala, že som ju kupovala po vianociach a po zaregistrovaní mi vrátili 30€
@laila22 ja mam staru Epson taknovu, chystam sa na novu ale tato este sluzi ale nema wifi tlac
@palculienka40 ja mám už aj s wifi.. ľahká inštalácia. Predavač povedal, že náplň vydrží 8000 listov. Čiernobiele.. tak som zvedavá, či nepreháňal.
@laila22 pred 10timi rokmi na wifi nebola
@palculienka40 ja som Ti dala za pravdu, že ju odporúčam tiež. 🙂 Myslela som, že ju máš. Ale každopádne to je kvalitná tlačiareň. Či už z wifi, alebo bez, keď funguje 10 rokov. Tomu sa hovorí dobrá investícia. Mali sme tu za 50€ Canon. Uschla .😆
@laila22 ano skvela investicia my predtym canon len kartridge som kupovla a vyhodila som ju. 😉
mozno by si este mohla napisat na co ju budes pouzivat. je mi jasne ze na tlacenie, ale ci len tak na bezne tlacenie v domacnosti pri detoch, ktore potrebuju nejake veci do skoly tlacit alebo na tom chces tlacit aj fotografie a ja neviem co este....