Poraďte tanečnú školu pre deti od 6 rokov v Bratislave

zoeazari
24. jan 2020

Baby prosím, pozerám už hodne dlho na internete nejakú tanečnú školu v Ba pre deti..Ale nič, čo by ma zaujalo som nenašla.Malu baví latino, spoločenské,gymnastika, moderný,hip hop, čiže niečo na tieto štýly..Chcem,aby sa tomu venovala dlhodobo, takže niečo,kde sa dá postupovať,kde chodia na vystúpenia, súťaže, campy, sústredenia.. Ďakujem 🙏🙏♥️

vulka
24. jan 2020

Žiadna ZUŠ to neponúka? My sme z dediny, ale deti tu také možnosti majú - postup od 3 rokov až do 15 rokov.

pribinak
24. jan 2020

La Portela

deanna25
24. jan 2020

@zoeazari KMG Danubia- moderná gymnastika alebo tanečný súbor Haló Haló. Tréningy sú v Petržalke. Deti chodia na súťaže, vystúpenie, sústredenia. Ak chcete napredovanie, súťaže atď. odporúčam vyberať kluby, oddiely, nie krúžky, ZŠU, pozrieť si aj umiestnenia na súťažiach.

jankakat
24. jan 2020

@zoeazari spolocenske tance (t.j standard a latino) mas skoro v kazdej mestskej casti - odporucam doplnit, kde konkretne by ta zaujimalo .. v Devinskej Eleganza, v Dubravke City Dance, v Petrzalke Dansovia.. a iste aj inde len uz ma takto z hlavy nenapada. Tanecne beru prave zhruba od tych 6 rokov casto na zaciatku pripravka a nasledne deti mozu pokracovat dalej.,,