Potrebujem radu ak ma niekto skusenosti....planujem kupit muzovi tablet na vianoce len sa neviem rozhodnut aky kto mate ake skusenosti ktora znacka je dobra.
mám iPad a som spokojná, určite by som nešla do plastových konkurenčných tabletov
http://tablety.heureka.sk/samsung-galaxy-tab-sm... toto je spicka medzi sucasnymi tabletmi, prave som na nom, odskusany, vyborny. Pozri recenzie.
nepochopim kto kupuje najdrahsiu elektroniku. Aky rozdiel je medzi I padom alebo samsungom a nejakou lacnou 100eur verziou za 10 palcovy? ved o 3 roky budu nove funkcie a mozete ho zahodit, koli odtlackam prstov? gps ktory je dnes v kazdom telephone? nekupuj nic drahe lacnejsie funguju rovnako rychle, maju rovnaku velkost, internet, usb, fotoaparat atd, ako drahe.
Jedine iPad, ani by som nad nicim inym neuvazovala. To je ako s telefonmi, uz ani ine neskusam, iPhone bezkonkurencne
tak jedine, co je pri iPadoch bezkonkurencne su ceny. Uz by som ho nechcela ani zadarmo (tiez som sa nechala zblbnut, ake su super a teraz si tlciem hlavu) Chlap uz vymenil svoje prislusenstvo (telefon aj tablet) za Samsungy (k maximalnej spokojnosti), moj iPad je este prilis cerstvy, aby som ho mohla zrecyklovat, tak ho nenapadne nechavam na stole, dufajuc, ze ho skriatok niecim oleje a ja ho vymenim za nieco, s cim sa aj da pracovat.... Takze ja "hlasujem" za Samsung a proti jablku 😉
@vroni To sa takto jednoznacne neda vyhlasit, najpr treba vediet naco kto potrebuje tablet. Ja mam skusenost iPadom a Asusom, s podobnymi parametrami. iPad ovela rychlejsie reaguje, je sviznejsi. Na zaciatku mi neuveritelne vadilo, ze sa nedal spustat Flash player, ze data som nan vedela dostat len cez ITunes alebo Dropbox. Niekto je zvyknuty na Apps, ktore su len na iOS, niektore firmy najprv vyvinu aplikaciu na iOS az potom na android. Na Asuse mi lepsie vyhovuje kvalitnejsi fotak, fotky viem hned posielat. Na pracu jedine PC.
@wena pracujem aj na Ipad aj tablete a rozdiel znacny nevidim. Tablety drzia dlho, jeden mam 2 roky (pre deti) funguje ako novy. Vacsina ludi aj tak pouziva Pc alebo notebook v praci, na pisanie a tlacenie. vyhodit par stoviek za znacku ? a potom urcite si ho strazit ako oko v hlave a aby sa ho nikto nedotkol???? 🙂 eee
1; co od neho ocakavas 2; aku znacku preferujes 3; v akej cenovej kategorii sa pohybujes 4; velkost atd ...je milion veci ktore rozhoduju ja som v utorok kupila tablet Lenovo a som s nim zatial spokojna