Ahojte mamičky mam ísť kamoške o mesiac na svadbu aky svadobný dar ste kupovali abo neviete niečo poradiť dakujem
Ahoj, ak by si chcela darovať nejaké peniažky v originálnom prevedení napíš mi správu.
Daj peniaze. Urob nejake vtipne balenie tych penazi.
My vsetkym novomanzelom kupujeme fondu sadu 😀
@sarpej555 vzdy davame €
@arcticcode fondu sadu????
Fuuuha..u mna by skoncila kdesi na povale.
Mas to doma?
Pouzivate to?
Chuti vam to?
@osky Ano, aj my sme si kupili fondu sadu, pouzivame ju na vyrocie svadby a na vyrocie zasnub 😀 chuti, preco by nechutiloM nepoznam cloveka, ktoremu nechuti cokolada ...
Dala by som vyrobit nieco originalne,my sme dostali sialky a boli na nic mena a na tanierikoch datum svadby.Najkrajsi dar a hlavne pamiatka 😉
@arcticcode
Cokolada????
Jaaaaaj..
Mna napadol syr,vsetky tie misticky a zapekance😅😂
Cokolada ma nenapadla.
Mnam😋😋😋
@osky Normalne mas porcelanovu misticku a pod nou cajovu sviecku. Das cokoladu a zapalis sviecku a uz do toho macas co len chces 😀
Ja som sa vydavala pred rokom. A dostali sme skoro od vsetkych peniazky. Okrem toho sme dostali rakety na tenis (nikdy som ho nehrala) 🙂, nejaku sosku (lezi v posteli) a voucher na tlac fotografie na platno. Ten voucher bol pekny darcek, mam rada fotky, tak mame vytlacenu velku ciernobielu svadobnu foto. Ak poznas dobre nevestu alebo zenicha a vies, co by chceli mozes skusit kupit dar, ale ja by son sla radsej do €, tam nemas co pokazit a urcite potesis 🙂
@arcticcode ja čokoládu vôbec nemusím 😀 čiže u nás by to ostalo nevyužité 😀
robila mi jedna pani na FB Janys Handmade
Ak majú radi zážitky, tak možno niečo tým smerom, kamarátom sme sa zložili na výlet helikoptérou, doteraz radi na to spomínajú. A taktiež sme boli na poľsko slovenskej svadbe a ženíchovi kamaráti im na svadbu pozvali ich obľúbenú poľskú skupinu, to bolo tiež prekvapenie. Alebo niečo ručne kvalitne robené.
@arcticcode OMG 😂 len dúfam, že k tomu dávate aj blok aby si to mohli vymeniť.. To by som už radšej dostala aj babkovský porcelán na výstavu
@arcticcode
To mam doma aj ja.
Nie je to o moc väcsie ako aromalampa..
Len ked sa povie fondou,mysli sa syr..ta cokolada sa uz od toho len odvodila..
Ja som si predstavila tu panvicu kde sa topi syr a pod tym je cca 8 tych malych plechovych misiek s ruckou ,na zapekanie..proste monstrum na cely stol..
Darčekova poukazka do nákupného centra.
Ja som dala vyrobit kyticu zo zrebov a zdobenu flasu s venovanim
Nejaký praktický kvalitný doplnok do domácnosti určite poteší a s odstupom času aj ocení.
@sarpej555 opýtaj sa jej či chce niečo konkrétne 😉 ale väčšinou teraz už sa dávajú len peniaze, aby sa nedarovali hlúposti. Potom si kúpi to, čo bude chcieť/potrebovať