Asi každá univerzita má takú svoju stránku, ale dajte takú, ktorú majú študenti, kde si navzájom pomáhajú, či už s ťahákmi, alebo vypracovanými otázkami alebo napísaním prednášok a pod.
Dakujem.
lulufom- treba len googliť a googliť a googliť. no,, ale vyskúšať trebárs české univerzity.
ja som to nikdy nevyuzivala a ako pise bibinka vygooglit sa daju uzasne veci 😉 a hlavne ak sa pripojis na skolsky server 😝 (mam odskusane, doma sa nedopracujem k veciam ako tu v skole) a supis stranka je google scholar, ktorý prednostne vyhladava vedecke odkazy
ceske univerzity maju casto pristupne aj prednasky (niektore len pre svojich studnetov), nase slovenske take ustretove voci studentom zatial nie su prave z dovodu stahovania cudzimi 😖 (teda aspon moja)
ja momentalne uz asi 3 mesiac googlim odusu 😀
www.pietro.sk
To je ekonomická univerzita. A sú tam fakt uzitocné vecičky.
mne velmi pomohla stranka www.diplomarbeiten.de - zadara je vzdy uvod a obsah, zvysok sa da kupit, ale mne to velmi pomohlo ako osnova
este mi pomohla databaza ProQuest, ale tam som sa vedela prihlasit len zo skoly
právo:
obcan.bubbles.sk 😉
pro pravniky (UK) - pravo.wz.cz
emjee, a ty si co vystudovala?
international business administration, ale na tych linkoch co som pridala najdes rozne odbory
já mám přednášky od přednášejících včetně všech potřebných knih, úvah, scénářů
takže nevím 😀 😉
babennky skuste www.nechodimnaprednasky.sk
z nasej UPJS Kosice z pravnickej fakulty je tam vso...skuste dajte vediet aj ostatnym ktory pisu na notebooku prednasky
a je tam aj sutaz kto prida najviac prednasok...vyhra je spickovy notebook
super stranka
seminarky.cz
ja také niečo zatiaľ nepotrebujem, ale viem, že existuje napr.stránka www.referaty.sk ,ale či to je aj pre vysokoškolákov, to neviem 😉