Ahojte baby viete mi poradiť nejaky eshop a nakup originál parfemu čítala som že Notino predava len napodobeniny original parfemov neviem či to naozaj tak je bola by som vam veľmi vďačná ak bi ste mi poradily nejaky dobrý eshop s ktorým mate skúsenosť ďakujem
@kaliiii ďakujem
No mme z notina prišiel fake ...
@kaliiii áno, síce toaletna voda guess seductive. Na prvý pohľad na nerozoznanie. Ale teda mám original aj “iba” toaletné vody, no toto je des. Smrad, horšie ako vôňa do wc. Cítiť ju tak 10min. Nevyrazene výrobne číslo na flaši, je tam len nejaká nálepka prilepena, obyčajným celofanom obalená krabička. Nevystlana krabička ako to ma byt u originál. Atď atď. Ak som šla podľa tých bodov ako spoznať fake tak 8 z 10 ma tato z notina.
A druha vec - telové mlieko CK euphoria. Dala som zan tu raz toľko čo za originál v USA. A obrovské sklamanie. Taktiež si myslím, že nie je origo.
@kaliiii https://najky.sk/nenechajte-sa-oklamat-pomocou-... .. ten celofan bol úplne jemný, a tak kadejako poskladaný že des hneď na prvý pohľad.
Skus katkaparfumery 🙂 ja mam od nej a na nerozoznanoe
A teda ešte dodám, že mi tento istý parfem pozrela kamoska v Rakúsku, a tam bolo pekne vyrazene výrobne číslo a ja len nejaká chabá nalepka
@izabela002 nuz, 2x som objednavala z notina a 2x som bola sklamana-dkny be delicious a chloe nomade... absolutne sklamanie,vydrz nulova,vona slaba... chcela som usetrit a neoplatilo sa.... tak ja uz len fann
@bibi33 to vážne ? Ja som to tiež čítala že notino predava len fejky čo už asi vyskúšam aj ja len Fann ale.Ďakujem
@jeanne14 a na stranku Vivantis nemate s ňou niekto skúsenosť ?
@izabela002 odtiaľ tiež nie. Naozaj by som radšej šla do fann a tak kúpila 😉
@jeanne14 ok ďakujem za odpoveď
@jeanne14 no ja som.vo fann neraz kupila skazenu vonu a teda original z USA bol farbou uplne vyrazne zlty a vo fann bledy ako voda...
@miriam1983 takze ani fann 🙈 Ako kamošky nakupujú vo fann a spokojne. Mne posiela brat z USA, čiže tu nekupujem radšej. Okrem vyššie spominanej z notino
@jeanne14 no ja mam taku skusennost... a mam z fann a aj z notina a teda ja rozdiel nevidim. Mozno som mala stastie neviem. Dokonca versace mi vonia krajsie a dlhsie prave z notina 😯
@miriam1983 práve preto som objednala, lebo bolo veľa pozitívnych recenzií. Žiaľ ja som trafila 100% fake, som si istá úplne 🙈
ja objednávam stále niečo a úplne bezproblémové sú https://www.kosmetika-zdravi.cz/?gclid=EAIaIQob...
https://www.parfumcity.cz/?gclid=EAIaIQobChMIwf...
https://www.europarfemy.cz/?change=EUR&s=curren...
Pozri bud si kupis original za draho ,fann a marionaud...alebo fake z notito a parfums a inelych stranoch....precitaj si na nete o tom...a nehladaj recenzie tu...tu je vela bab,ktore drahy parfem nemali takze nemaju s cim porovnat....mne parfemy z fann aarionaud vonaju este tyzden na sale napr.alebo muOvi na svetri...z notina ho nebo citit po 10 minutach...takze poa mna vyhodene peniaze...a ked si to rozpocitas ze rok ho budes pouzivat tak to je mozno 4 eura na mesiac...alebo 6...a mavaju aj super zlavy pozri na strankach..
ja nakupujem len cez elnino, spokojnosť veľká. Notino, nikdy viac, manžel mi cez nich objednal parfém a bola to katastrofa!
Notino, elnino, krasnevone
Odporúčam pozrieť http://www.checkfresh.com/ - viete zadať číslo výrobku a uvidíte, či je pravý a takisto aký je parfém starý (myslím že toto je skôr problem lacnejších e-shopov, dopredavaju staré skladové zásoby a podobne, myslim že s fejkami by to nebolo také jednoduché vydržať na trhu tak dlho)
Ja mám inak parfémy aj z kamenných predajní, napr. Z letísk, z Douglas alebo Marionnaud a niekoľko aj z notina - pozerala som ich "vek" všetky boli plus mínus 2-3mesiace na tom rovnako. Takisto čo sa týka intenzity, nevidím rozdiel. Dala by som ale pozor naozaj na to aby parfém nebol po záruke, to sa ale musí dať reklamovať predpokladam, rovnako aj vtedy keď by bolo výrobné číslo falošné a teda parfém nepravy
@izabela002 mne prisiel prave z Vivantis original. Zial z Notina som mala fake ale aj z Fun parfumerie. Normalne som reklamovala a aj my reklamaciu uznali a vratili peniaze. Podla mna je to tak vsade, ze niektore kusy nemaju uplny original alebo su fakt zle skladovane a ta vona je ina.
@izabela002 maxiparfumeria😉
to si ozaj myslite ze taka velka firma by mohla v EU oficialne predavat fejky? vsak by velmi rychlo skoncili 🙈 notino je aj v Rakusku a tu by im to urcite nepreslo 🙂 ja mam vselijake drahe parfumy aj z letiska aj z parfumerky aj z notina. rozdiel nevidim. z notina objednavam aj kozmetiku mala som parkrat aj parfum a vsetko bolo ok. tie co mate ,,fejky,, z notina vsak to nahlaste na SOIku 😂
Ja som si raz kupila v kamennej Fann Dolce Gabbana,,, bola super,, vydrzala mi naozaj velmi dlho,, ked som ju minula manzel mi ju objednal este z Parfums,, myslim teraz Notino,,, a vona ani z daleka nevydrzala tolko po strektnuti ako ta z kamennej ,,, odvtedy som uz odtial neobjednavala,,,,
Ja objednavam na alze a teda nemozem nadavat.
Notino je super...mne prišli originály. Mám voňávku od Gucci (z ich obchodu) a ešte od Notino. Neni tam žiadny rozdiel.