Poraďte spoľahlivú vešticu

blbovina
17. júl 2014

Ahojte. Prosim vas ma niekto kontakt na nejaku ale ozaj spolahlivu vesticu? Dala som si 2krat vylozit karty. V niecom sa zhodli, v niecom nie. Tak som sa rozhodla, ze skusim este vesticu.
Som zufala a neviem si uz rady v zivote.

evinka1332
17. júl 2014

@blbovina nerieš vešticu, aj keby Ti čokoľvek povedala, nikdy si nebudeš istá na 100%, že Ti poradila dobre.... neviem, či veríš Bohu, ale skús radšej nejakého dobrého kňaza, alebo nejakú bútľavú vŕbu, čo si niečím podobným prešla...ale veštica nie....

blbovina
autor
17. júl 2014

@evinka1332 som veriaca, no ako by mi knaz pomohol v tomto?

evinka1332
17. júl 2014

ja neviem o čo ide, aký máš problém, ale kňaz by Ti určite poradil,l za kým máš ísť...alebo mi napíš o čo ide a ja Ti zistím možnosti. Keď si veriaca, musíš aj vedieť o čiernej a bielej mágii, ktorá je od zlého a veštenie patrí k tomu... mohla by si si v jednom pomôcť a v druhom uškodiť... mám s takými vecami skúsenosti a odvtedy som opatrná, dlho trvalo, kým sme sa celá rodina očistili a nebola to ľahká cesta, neprajem nikomu...

blbovina
autor
17. júl 2014

@evinka1332 to poznam aj ja a mozem ti napisat viac do ip? Nerada by som verejne pisala svoje problemy.

evinka1332
18. júl 2014

jasne, napíš mi, keď budem vedieť, rada Ti pomôžem...

kusika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
blbovina
autor
22. jan 2020

@kusika ďakujem

kusika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kusika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kusika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
schatz555
30. okt 2020

@blbovina volali ste s elvirou?

larra84
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
larra84
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kusika
29. okt 2023

@blbovina môžem odporučiť janovidku Elviru. Pozri jej stránku jasnovidkaelvira . Posúvam ju ďalej pretože je spoľahlivá.