Ahojte žienky, prosím vás viete mi poradiť nejaké smart hodinky za rozumnú sumu? Zase 150€ za ne nedám... hlavne aby vibrovali keď mi niekto vola/ píše a boli synchronizovane s telefon aj keď som od telefónu 5 a viac metrov. Dnes mi prišli hodinky carneo ale teda s nimi nie som vôbec spokojná... potrebujem hodiny aby mi oznamovali vibrovanim hovor/správu ...poprípade ak mi viete poradiť ako to nastavím, ak to na nich ide, budem rada 🙂
@tncka vieš čo pozerala som aj Samsung aj Apple watch nakoľko mám iPhone, ale momentálne sa mi to zdá veľa. Nemám možnosť si ich vziať na paušál keďže som si nedávno brala telefon. Tie hodinky by som naozaj súrne potrebovala, nemám telefon nonstop pri sebe, takze by som rada nejakú lacnejšiu verziu. Nepotrebujem žiadne luxusne, ani nepotrebujem aby mi rátali koľko vody vypijem 🙂. Stačia kroky kalórie a notifikácie... keď našetrím na drahsie, s radosťou prejdem na Apple watch😉
@sonulik2015 ok a co toto napr. Okay ich ma. Immax SW12, magnetický remienok. Splnaju poziadavky a mozno by si si tu nieco vybrala
@tncka tie som pozerala, sú velmi pekne... potešilo by ma ak by ich nejaká mamička mala andula recenziu 😀... asi sa zbehnem pozrieť na predajnú v pondelok s negatívnym testom 🤣
@sonulik2015 moja dcéra má Niceboy z nayka.
@sonulik2015 no moje reagujú vibrovanim na hovor aj na sms aj na budík... Mám amazfit hodinky ktoré kúpiš za cca 60€
@sonulik2015 no iWatch ti nenahrádzajú mobil ako to píše @tncka sú ako diaľkové ovládanie k telefónu ako takému ale same o sebe nemajú SIM kartu a tak nedokážu bez mobilu telefonovať. Majú širokú škálu merania tepu, srdca, krokov, hluk, majú kalkulačku a iné. S mobilom sú spojené cez bloototh a keď bývaš v doma stratí sa ti aj signál ☹
v dome
Mam Xiaomi Amazfit Bip a su super! Teraz su uz aj novsie modely a stale za fajn cenu. https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:20540...
Ďakujem Vám veľmi pekne žienky ❤️
@pretty_woman to samozrejme viem, potrebujem len upozornenia, že mi napr zvoní mobil 🙂
určite hodinky sú super nápad, ja som ich dostala minulý rok a využívam ich každý deň
@sonulik2015 fuu 150e sa mi zda za kvalitne smart hodinky strasne malo,som zvedava kto da nejaky rozumny navrh...ja mam samsung z Orangeu namiesto telefonu k pausalom a nestali ma ani euro. Volam,pisem,rata kroky,pocet poharov vypitej vody😅Akurat ze tych 5m nedaju cez steny v byte ale ja som max. spokojna,nemenila by som. A hlavne znacka carneo uz hovori sama za seba...