Poraďte šijací stroj

6katka10
18. feb 2014

Ahojte žienky, chcela by som sa s vami poradiť, aký šijací stroj je dobrý. Manžel mi chcel kúpiť, ale ja sa neviem rozhodnúť... Potrebovala by som kovovú konštrukciu a taktiež aby mi stroj prešil rifle a montérky. Ďakujem za každú radu 🙂

paula21
18. feb 2014

ja mam stroj doma AEG je to nemeckej vyroby... je velmi dobry ale skor na take domace sitie ako priemyselne ale v pohode presijem aj riflovinu .... skoro kazde rifli ja si zuzujem na mieru takze stale ho pouzivam ... uz som sila aj monterky ... nic sa nestalo ale ked som robila obliecky na vankuse z damasku tak som zlomila tri ihly .. bolo to moc hrube.. 😀 😀 😀

6katka10
autor
18. feb 2014

@paula21 a konkretne aky model? ja to chcem tiez na domace sitie a zaplaty... :D

paula21
18. feb 2014

neviem teraz presne lebo som momentalne v nemecku a doma budem az o dva tyzdne.... to mozem potom napisat ked dojdem domov...

mimla
18. feb 2014

Ak chceš kovový tak odporúčam Brother. Obal je samozrejme plastový, ale vnútro kovové. Rifle prešije s ihlou "jeans" bez problémov. Najlepšiu skúsenosť so strojom, ktorý ušije hoci aj stan, alebo tašku na z plátenej rolety mám so starými šľapacími strojmi - Minerva a Singer, Občas ich dokonca vidím v inzerátoch "darujem za odvoz".

senta_sofia
18. feb 2014

@6katka10 neviem, kolko chces investovat, ja som sa teda rozhodla, ze sa budem riadit tym, ze nie som taka bohata, aby som si kupovala lacne veci a kupila som si Janome 920 a som velmi spokojna. Ma vysoky zdvih patky, takze v pohode napchas aj viac vrstiev latky, resp. riflovinu, monterkovinu a presije to tiez bez problemov. Ma kovove telo, volne rameno, velmi sikovna vecicka na "latanie" a celkovo je taky zivy 🙂

nikaroxy
23. mar 2020

prosim mate niekto stroj veritas????🙏🏼