Poraďte serióznu zoznamku

5. máj 2022

Dobrý deň. Poraďte mi prosím nejakú serióznu zoznamku. Ďakujem

tosomja
5. máj 2022

Ísť medzi ľudí. A ja si myslím, že v každej zoznamke je aj normálny, aj úchyl, aj taký, čo si chce len užiť, aj taký, ktorý čaká, že hneď si ho vezmeš.
Ja som sa zoznámila na pokeci a až na pár výnimiek som sa tam nestretla s nenormálnymi. Hneď na začiatku si treba určiť čo očakávate, s akými podmienkami, rýchlo sa ti zúži ponuka 😉

bloger
5. máj 2022

Záleží, že čo považuješ za serióznu zoznamku. Pre mňa je to určite pokec.

autor
5. máj 2022

Aké skúsenosti máte s badoo??

melanta
5. máj 2022

Kamarát má priateľku z Badoo, sú spolu už vyše roka, obaja po 40+. A minulý rok sa vydávala mužova ex kolegyňa, zoznámili sa na pokeci.

vsauce_
5. máj 2022

Kamarát si na badoo našiel svoju terajšiu manželku 🙂 Ono asi záleží či tam narazíš na naozaj seriózneho človeka a motyka vystrelí. Ale čo som počula, že používajú v mojom okolí bol práve badoo a tinder.
Mňa môj manžel videl na jednom festivale, ale hanbil sa ma, tak si ma potom našiel na facebooku a napísal mi tam 😀 (mali sme spoločných kamarátov, tak nás tak nejak dali dohromady 😀 )

tosomja
5. máj 2022

Badoo je to isté ako pokec. Tiež sa tam dostane každý.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vsauce_
5. máj 2022

@athom Ale no tak, možno to je niekto koho tu ľudia poznajú a povedzme si úprimne, zas by sa našli pani dokonalé, ktoré považujú zoznámenie cez internet ako niečo podradné 😀

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zienka966
5. máj 2022

amor.sk 😀

fodorka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iv007
5. máj 2022

Ja som uz sice na zoznamky zanevrela ale kamoska si nasla cez elite date.Je tam nejaky poplatok,takze by mali byt prihlaseni len seriozni muzi ktori naozaj chcu vztah.Mozno este FB zoznamka kde su realne profily.Drzim palce🙂

ika11123
5. máj 2022

Badoo Pokec ale bude to dlhaaaaaa cesta neskutočne veľa správ ponúk na sex

marco88
5. máj 2022

Moji dvaja kolegovia z práce si našli partnerky na Badoo. Prvý majú 3 ročného chlapčeka a druhý budú mať v lete svadbu. Takže ide to aj na Badoo.