ahojte, idem na štefanskú zábavu a neviem ktoré šaty vybrať-mám blond vlasy.prosím poradte dakujem velmi pekne 🙂
Ani jedny. To sú po dome, alebo do roboty?
Ja nechápem čo sa už baby neviete obliecť, však dneska sa dá pekne aj menej peňazí nájsť všeličo. Treba trochu pohnúť rozumom. Niekedy zíram, že samé značkové, zlaté, strieborné, lakované a niekedy jak handry do koša.
Sa zober a choď si niečo kúpiť rybenka.
taketo nosim ja bezne do prace, daj si nieco uplne ine ak chces saty tak nieco ovela zaujimavejsie napriklad toto http://selectafashion.com/14790-home_default/ci...
Rifle nejaký top a je načo sa tak vyoblikat na obyčajnu zabavu ked bude isto plno ožranov.
to bude ako taká rodinná zábava len v rodinnom kruhu.tak teda žiadne?dakujem
@ketrin1211 tak stefanska zabava...alebo rodfinna oslava ??
za mna aj tak ziadne.
@ketrin1211 ahaa tak potom sa ospravedlnujem ked to bude taka rodinna tak potom niečo pekne sexi napr take teple šaty vysoke čižmy to by sa mne páčilo.
rodinna oslava na štefana v kulturaku.to bude ako také stretko.
takže šaty alebo gate a blúzka?dakujem
No pockaj je to stefanska zabava alebo rodinna oslava? Ked zabava tak ani jedny a ked oslava tak by som si dala tie modre
rodinna oslava v kulturaku na štefana 🙂
Neviem mne osobne sa nepacia ni jedny. Ale to zalezi od gusta kazdej jednej a tiez od toho ako sa obliekaju ostatni rodinni prisluanici - ak idu vsetci viacmenej lezerne tak preco nie ak sa zvyknu viac ogavat tak by som hladala este nieco insie
@ketrin1211 je to vsetko vec osobneho vkusu, za mna ziadne z tychto siat ja sa obliekam uplne inym stylom a moja mamca ma 50 a ani ona take nenosi...tym ta nechcem urazit, ale zaujima ma tvoj vek, lebo ja modu milujem a nakupovanie je mojou vasnou, ale tieto modely siat su uz z rokov davno minulych stylovo....
33
@ketrin1211 tak do mody viac odvahy ti radim..ako ti baby radia male cierne, ci nejaka smrncovna bluzka a nohavice, opatky, ved aj na rodinnej oslave treba byt za kocku 🙂
dakujem.takže čierne gate a táto blúza?hmmm 🙂
takže žiadne z týchto šiat? 😉
mne sa pacia tie posledne alebo ta druha moznost, nohavice s bluzkou
ja by som si vedela predstaviť tie modré, ale s nejakými výraznými doplnkami - náhrdelník, opasok?... je to taký retro štýl ...a ten, kto nazval tú sivú nočnú košeľu "šaty" , musel mať dobrú fantáziu 🙂 ...tie červené úpletové s bambuľkami sú ako zo z tej komédie o Austinovi Powersovi - v sj Špionátor s Mikeom Myersom 🙂 ale našej 9 ročnej dcérke by sa celkom páčili🙂 ...
inak, tie nohavice s blúzkou sa mi zdajú tiež OK ... alebo potom úplne jednoduché šaty - malé čierne a máš po starostiach 😉 k nim si môžeš nakombinovať farebné doplnky, ak budeš chcieť ... a je to
dakujem
keby si mam z tych vybrat co si dala fotky tak tie druhe by som zvolila
ani jedny sa mi nepacia, dala by som uplne nejake ine, v tychto ti bude aj teplo
@ketrin1211 no veru toto nie je ani moja salka kavy... Ak ti mozem poradit, skoc trebars do tesca, F&F uz ma vypredaje a ich saty su niektore velmi vydarene za malo penazi. A minimalne 1 normalne saty by sa ti hodili. Si mlada baba, zasluzis si!
Keby uz teda cas, peniazky naozaj prilis tlacili, asi by som volila tie modre. Tie maju aspon zaujimavu farbu. S vysokymi cizmami
mozno skusit aj taketo nieco? Jednoduche, lahko kombinovatelne
http://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0354357005...
http://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0316124003...
To už lepšie. 😉
@ketrin1211 Tie úplne posledné sú podľa mňa pekné. 🙂
A tie tretie modre? 😉
@ketrin1211 za mňa ani jedny. Tie modré číslo jedna ešte ako tak, ale neviem, či práve blondíne (záleží na odtieni blond). Tie tretie modré nieee. Na slávnosť sa nič úpletové nehodí, to je na bežné nosenie, praktické šaty na zimu.
za mna ani jedny, vsetky troje su uplne obycko na bezne nosenie. Dokonca tie druhe su, podla mna, skor domaci odev, ci dokonca pyzamo.