Žienky, mám veľmi riedke vlasy, rozmýšľala som, že si zaobstaram šampón alebo tabletky, nemáte niečo overené, čo mi pomôže? Stravujem sa zdravo, cvičím, takže so zlej životosprávy to nie je. Raz som si dala robit melír a od vtedy sa, mi hrozne zničili vlasy, nie a nie rast. Už, som zúfalá. Ďakujem za každú odpoveď.
Skusit mozes sampon a su aj rozne sera, kupovala som aj muzovi. Len neni to najlacnejsie a ten efekt je otazny. Vela ozaj zalezi od genetiky. Ja som to kupila skrz to, ze kamoskin muz to pouzival a u neho to malo zmysel, u nas vyzera zatial, ze to boli peniaze von oknom
@klarissa25 môže byť, ale všetci z našej rodiny majú krásne husté dlhé vlasy, iba ja so sestrou ich máme riedke, už nám vidno aj plešinky 🤨
Najucinnejsie je zaobstarat si celu radu kozmetiky proti vypadavaniu vlasov, resp. na zhustenie, na podporu rastu novych vlasov - t.j. sampon, kondicioner a kuru (byva vo forme ampul alebo sera v spreji). Kazda profesionalna znacka ma taku radu, pripadne lekarenske znacky. No a k tomu este nejake tabletky. Preco sa rozhodovat, ci sampon alebo tabletky?
podľa mňa toto majú na svedomí gény, ale nejaký šampón myslím, že nie je na škodu vyskúšať.
Ale tabletky by som do seba nepchala 🙂
@seahorse27 lebo o tabletkách som počula, že nie vždy ich telo prijme. Z niektorých vraj ľudí bolel žalúdok, a bolo im zle z nich, preto sa pýtam, či s tým niekto mal skúsenosť.
Začínam s kúrou (šampón+tonikum) lrecapin na odporúčanie, tiež mám plesiny hore na hlave tak uvidím či pomôže
Vitamíny z dm na vlasy, ich znacka, tym nepokazis nič a k tomu čosi ešte..
Mne sa osvedcili donna hair forte (6 mes som uzivala) aj na biosil pisali pozit komentáre... Zas mne vypadali pri dojčení... Ak mas "prirodzene" riedke, nepomoze asi nic,je to genetika
@edithp ono je to skor o tom, ze vacsina tych tabletiek obsahuje zinok a ten je tazky na zaludok. Mali by sa jest po jedle, vtedy je to v pohode.
Mam po pas dlhe kvalitne vlasy, ale tiez im musim obcas pomoct, na jar mi vzdy hodne padaju. Vtedy aspon na 3 mesiace nasadim forcapil, umyvam chininovym samponom Milva, mne Alpecin nepomohol. Tiez pouzivam masku a vodu z Milva. Arganovy olej na dlzku - aby sa nelamali. Mozes sa stravovat zdravo, tiez sa zdravo stravujem, ale su obdobia, ktore telo viac namahaju a v orvom rade si to odskace pket, nechty, vlasy. A k tomu prispevku, ze tabletky podporia rast vsade, to ma byt vtip? 😆 Vsak pocet folikulov je dany, z vitaminov sa folikuly nenakotia a nebude z Teba Yety. Ale vlasy zosilneju, telu treba jednoducho dat extra porciu vyzivy. Mne z toho dost spevneju aj nechty.
@edithp revalid mi bol tazky, ale sestra si ho chvali. Mne sadol forcapil, treba vyskusat.
Ono je to často o genetike, a vtedy nič nepomôže...