Dobrý večer.
Akého operátora máte a aký balíček služieb?🙂
@zuzilienocqa operátor radosť a som 100% spokojný, za 20 euro mam všetko neobmedzené a narozdiel od 4ky žiadne problémy so signálom.
@cocolino234
@terezkinotec Tam je myslím že teraz týždeň zdarma na vyskúšanie mali ste to? Volali ste týždeň úplne zadarmo?🙂
@cocolino234 Super, vďaka🙂
@zuzilienocqa áno funguje to, myslím ze je tam aj 50% zľava teraz na prvý mesiac ak vám niekto pošle kód, kto už má radosť
@cocolino234 Popozeram toho operátora do podrobná a dám vedieť keby potrebujem kód🙂
@zuzilienocqa tiez mam radost 👌
@nelca84 Vidím že radosť si získala viacerých 🙂
ja mám orange go20 a nemenila by som
@zuzilienocqa mám orange za 14€. Všetko zadarmo a 20gb internet
ja mám kredit, ročne miniem okolo 20e a čakám kým mi zavolajú tí s 20e/mes paušálmi "všetko zadarmo" 😂
Mam 4ku, 5€ paušál a úplne mi to stačí
Urcite radost. Presla som od orange, kde som za 10e mala 50 minut a 3gb dat. Sms som platila nad ramec. Tu mam 200 jednotiek, ktore mozem pouzit na volanie alebo aj sms. Takze ziadnych 10centov za spravu, ako to bolo u orange. Inak maju aj super asistenciu, ak mam problem - kontaktujem ich cez whatsapp a hned odpisu, poradia. Aplikaciu maju tiez super, akurat to automaticke aktivovanie 1gb dat za 5eur, ked minies svojich 8gb je na prd a neda sa ani presunut do dalsieho mesiaca, zvysok z toho 1gb.