Pekný dník dámy 🙂
Prosím, dajte tipy na konkrétne značky aj odtiene rúžov z drogérie, ktoré používate, chcela by som doplniť svoju zbierku 🙂 Môže ísť o nude odtiene, staroružové tóny, alebo tóny, ktoré sa hodia k čiernovláskam ale aj rôzne iné, rada skúsim aj iné 🙂 Ďakujem 🙂
@katarinka289 ďakujem, tento mám aj ja myslím v odtieni 6, 12 a 21 🙂 ale rada skúsim aj iné, pre mňa je dôležité ako vyzerá na perách a nie na ruke, preto v drogérií nerada skúšam na ruku a na pery testery dávať nebudem 🙂 inak tento Dermacol je naozaj super, mne tiež vydrží niekoľko hodín aj po jedle či pití 🙂
@dzupi898 urcite vyskusaj. Je uzasny. Od rana 7:30...ranajky,obed,banan,jablko,cokolada,3 kavy a teraz 18 hodin stale naruzovana
Ja som tiež už poskúšala veľa rúžov a za mňa naj teraz posledný čo som si kúpila Maybelline color sensational konkrétne mám pink brown 620 🙂 nosila som ho aj ako červenovláska, teraz som opäť čiernovláska a myslím že aj k čiernym vlasom fajn 🙂 výdrž super aj po jedle, samozrejme ak ho mám na sebe od rána tak okolo obeda ho už treba trochu "obnoviť" 🙂
to je Maybelline, že? Je matny, alebo klasicky kremovy?
daju sa bežne kupit aj tie lepšie značky ako je napriklad Loreal, Bourjois, Pupa, Revlon, Max Factor, NYX
@kiqusiq ja mam oblubeny dlhotrvacny od dermacol.Maju viacere odtiene, ja pouzivam sytoruzovy. Naozaj vydrzi cely den. Mozem pit, jest... Vecer som stale namalovana