@lea9343 osobnu skusenost nemam. Ale videla som to u inej kocky, stalo ju to tusim okolo 1500. Bola v pezinku u pallovej. Prvotny efekt super, vyhladenejsia krasna ziariva plet, ale po par mesiacoch vidno, ako sa to vstrebava. Asi do pol roka a kocka nema ani hlboke vrasky a moc to nevydrzalo. Mne sa osvedcili Aha kyseliny, ktore mi dava kozmeticka pri osetrwni a chystam sa na mezoterapiu. Vydrzi to dlhsie, cca rok a stoji to menej. Takze pokial nemas vyslovene hlboke vrasky, tak by som skor rozmyslala o tej mezoske.
@evitka83 teraz dost co aj v okoli vidim, tak vela bab podstupuje plazmoterapiu, ci drakula terapiu alebo tak nejako to volaju a to ma celkom zaujalo, len ja mam obavu z toho, ci by som zvladla to, ze mi niekto bude chciet pichat ihlu do pleti :(
@lea9343 odporucam ti dr Pleva je v nitre.Ja som skusala botox aj v ba a okoli ale on je top.Botox mi vydrzi cca u neho 9 mesiacov co inde ledva 5/6.Robi aj vyplne kadeco . Ozaj odporucam ;)
@evitka83 toľko to nemohlo stať.Botox Max 150, kyselina 200 aj to som prehnala.kyselinu odporúčam ja ju mám v nosovoustnych vydržala prvý x cca 8-9 m, botoxu sa zatiaľ bojím🙂ono záleží aj od tvojej pleti ako rýchlo sa Ti vstrebe, mimiky...
@lea9343 osobnu skusenost nemam. Ale videla som to u inej kocky, stalo ju to tusim okolo 1500. Bola v pezinku u pallovej. Prvotny efekt super, vyhladenejsia krasna ziariva plet, ale po par mesiacoch vidno, ako sa to vstrebava. Asi do pol roka a kocka nema ani hlboke vrasky a moc to nevydrzalo. Mne sa osvedcili Aha kyseliny, ktore mi dava kozmeticka pri osetrwni a chystam sa na mezoterapiu. Vydrzi to dlhsie, cca rok a stoji to menej. Takze pokial nemas vyslovene hlboke vrasky, tak by som skor rozmyslala o tej mezoske.