Ahojte, odchadzam zo zamestnania a chcela by som dat kolegyni nejaky darcek aby na mna nezabudla, kedze mi vzdy pomohla a dobre sme vychadzali. Dakujem
@anastaziamala nejaký kolacik, ovocná kytica, bonboniera? Nemusi to byt vôbec nič vecne, stačí, že jej das maličkosť a pripadne pridas pohľadnicu s dakovackou, ako si vazis jej pomoc a že si uprimne rada, že si mala možnosť stretnut v zivote takého dobrého človeka.. ja ti garantujem, že nikdy nezabudne ako ja na exkolegov, ktorí tiež ocenili, ako som im v začiatkoch pomohla..
Ja keď neviem čo kúpiť tak kupim sklenenú dozu z pepca a naplnim čo ma kto rad, cukríky, bombony oriesky. Alebo niekedy aby to pekne vyzeralo dám polovicu bombony z bielej čokolády a polovicu z hnedej čokolády 🙂 .
Ja by som siahla po niečom handmade, čo je aj personalizované a originál zároveň . Napr. Ručne maľovaná hodvábna šatka. Môžete si tam dať napísať aj meno či venovanie. A je to aj praktický a zároveň luxusnejší dar
@anastaziamala dobru bonbonieru (ja som davala napr na svadbu robit bonbony s menom svadobcanov z belgickej coko) alebo daku paradnu kavu z praziarne. a ku tomu mozno crepnikovy kvet do kanclu, alebo ked je antimicurinka (ako ja 🙂 tak peknu salku, alebo nieco, co v kancli vyuzije (co ja viem, solnu lampu, aromalampu, .... )
Ja by som tiež zvolila buď šálku, alebo črepníkový kvet.
Podla mna šálka je hrozný gýč. Vsadila ny som napr na nejaky pekny strieborný šperk ak nosí striebro. Alebo ak ma rada napr históriu ci umenie, kupila ny dom jej nejaku knihu. Alebo by som jej dala lustok do divadla a sli by sme spolu
@veronika4495 aj u nas je to tak, ze sa skladame tomu co odchadza na rozlucku, momentalne som vo firme kde niekto z timu odchadza kazdy mesiac, takze je to uz aj otravne😀
Tak to môže byť veľa vecí. Hrnček, nejaký šperk, zaramovanu spoločnú foto. Nejakú knihu. Niečo čo ju baví.