Vizazistka ked ma licila mi davala umele mihalnice, ale povedala ze ked sa odlicim pojdu aj tie dole no nejde to ☺ niesu to 3d ani 4d mihalnice su to asi tie klasické kupovane trsy. Ďakujem za rady.
@ariannazara skúsim oki alebo si ich mam nechat???😀
Mihalnice su pekne teraz aj na leto.Nechaj si ich ☺ Ak ti mozem poradit trsy si uz nedaj nikdy..radsej normalne aj ked si priplatis a vypadavaju ti sami.Trsy ti znicia aj tvoje .
Ja používam len klasickú micelárku od garnieru tá je taká mastnejšia a trsy nosím už asi rok a moje mihy mi nezničili a ja si potrpím doslova na vejároch na očiach čiže to dá zabrať ... 🙂 veľmi veľa závisí od kozmetičky ktorá to robí 🙂
Zdravím. Ja sa chcem opýtať. Bola som včera na mihalniciach, už v salóne som povedala, že to je príliš na mňa a ona ma "upokojovala", že je to dobre. Ale mne sa to nepáči... ona si zrobila podľa seba. Sú veľmi husté. Ako si ich preriedim? O 3 mam svadbu, som nevesta. A ak tomu bolia ma oči, a mám ich červené. Tiež som jej povedala, že skôr s lampou, než lepidlo, lebo mam alergiu. No... ako mi to urobila, neviem. :( kontaktovala som ju, ale ona furt svoje, že sú pekné a co sa týka tej reakcie, tak mam si kvapkať kvapky do očí. Och
Niečo mastné olej kokosový potri a zidu dole.