Poraďte prosím ako dať dole umelé mihalnice

natal12
24. jún 2018

Vizazistka ked ma licila mi davala umele mihalnice, ale povedala ze ked sa odlicim pojdu aj tie dole no nejde to ☺ niesu to 3d ani 4d mihalnice su to asi tie klasické kupovane trsy. Ďakujem za rady.

ariannazara
24. jún 2018

Niečo mastné olej kokosový potri a zidu dole.

natal12
autor
24. jún 2018

@ariannazara skúsim oki alebo si ich mam nechat???😀

chiara8
25. jún 2018

Mihalnice su pekne teraz aj na leto.Nechaj si ich ☺ Ak ti mozem poradit trsy si uz nedaj nikdy..radsej normalne aj ked si priplatis a vypadavaju ti sami.Trsy ti znicia aj tvoje .

lubi40
25. jún 2018

@natal12 no ja som ich dala dole v sprche. Poriadne namocit a brhlit oci. Skus ich aj trosku potiahnut, akoby vytrhnut.

natal12
autor
25. jún 2018

@lubi40 vytrhnut nieeee ale pojdem do sprchy umyjem si vlasy a uvidime co to urobi

natal12
autor
25. jún 2018

@chiara8 trsy som mala len tak jedenden. Ale nejdu odlepit 😡😀 a chcem si dat 3d alebo 4d radsej

natal12
autor
25. jún 2018

@lubi40 a keby si ich necham taksak oni zidu aj same dole

chiara8
25. jún 2018

@natal12 a vyzeea to krajsie ..Nech ti najombinuje aj 3d aj 4d...ja si dlhe moc nedavam..potom sa ti ohinaju...To ze trsy lepia priamo na pokozku..radsej o 15 e viac a mas pokoj 😉

sasenka522
25. jún 2018

Ja používam len klasickú micelárku od garnieru tá je taká mastnejšia a trsy nosím už asi rok a moje mihy mi nezničili a ja si potrpím doslova na vejároch na očiach čiže to dá zabrať ... 🙂 veľmi veľa závisí od kozmetičky ktorá to robí 🙂

lubi40
25. jún 2018

@natal12 zidu dole aj sami to je pravda

matina327
10. júl 2024

Zdravím. Ja sa chcem opýtať. Bola som včera na mihalniciach, už v salóne som povedala, že to je príliš na mňa a ona ma "upokojovala", že je to dobre. Ale mne sa to nepáči... ona si zrobila podľa seba. Sú veľmi husté. Ako si ich preriedim? O 3 mam svadbu, som nevesta. A ak tomu bolia ma oči, a mám ich červené. Tiež som jej povedala, že skôr s lampou, než lepidlo, lebo mam alergiu. No... ako mi to urobila, neviem. :( kontaktovala som ju, ale ona furt svoje, že sú pekné a co sa týka tej reakcie, tak mam si kvapkať kvapky do očí. Och