Máme sušičku už nejaký ten rok, je to super vec ale mám problém že mi zmenšuje oblečenie,drahému som musela komplet nakúpiť nové pyžamá, malému tiež podľa mňa zmenšuje oblečenie....viete mi poradiť programy na ktorých susite vy hlavne bavlnené veci tak aby sa vám nezmenšili?ďakujem moc
Ja susin na.programe jemne pradlo ale kontrolujem aj stitky ... lebo nie je bavlna ako bavlna
Kupujem vacsie😁susim na maximum
Ja som sa uz naucila ake veci kupovat, ako sa mazerialy spravaju. Ako pisala baba vyssie- nie je bavlna ako bavlna. Napr. Bavlnene tricko z pepca musim kupit o cislo vacsie, lebo viem, ze sa mi zarucene zmensi v susicke. A bavlnene tricko z Lidla alebo H&M bude drzat svoj tvar a velkost. Uz to mam odsledovane. Napr. 100% viskozu nekupujem, lebo to sa zrazi uplne najviac. Ak uz ma nejaku primes ineho materialu, tak je to ok.
Ja som kúpila pyžamo so slovenky čistú bavlnu a normálne sa obávam dať to do sušičky či sa mi to zas nezbehne😔
A susite na program Bavlna?
@nika167 teraz po vianociach sa určite všetko oblečenie zbehne😅🤣
Možno záleží od konkrétnej sušičky, ja suším všetko tiež na programe suché do skrine (stredný) a nikdy sa mi nič nezbehlo....síce klasické balnené tričká tie najlačnejšie sa zbehnú ale akonáhle si to poblečieš tak sa natiahnu😉
Mne sa nič nezbehlo a to suším v sušičke úplne všetko. 🙂
Mne muž vysvetľoval, že existuju dva typy susiciek, ktoré fungujú na inej báze a pri jednom sa zbieha oblecenie, pri druhom vôbec..
máme LG, bavlnene tričká sa mi zbehnú o 5 cm, do dĺžky, 2 cm do šírky, mám to porovnané ...Tiež som poničila /zmenšila kopu vecí/. Teraz radšej suším na programe syntetika, tam je nižšia teplota. Má to však aj výhodu, keď dcére objednám väčšie oblečenie, nemusíme vracať a meniť, stačí vysušiť na bavlna programe a môže nosiť :D
@marsmykkok ja mam susenie 2hodiny to mate super ze len 30min.aj mne sa zbehne pradlo
Mix alebo syntetika a radsej.dosusim.20.minut.nezbehlo sa mi nikdy nic
Ani krajka ani silonky ani flitre a obrazky.z.detskych triciek mi nezliezli.na bavlnu davam iba postelne a uteraky.a teraz veci novorodenecke som vypeckovala na hygienicky program..
vsvetko susim v susicke na program express, alebo na bavlne... a teda nic sa mi nezbehlo, ak neratam ponozky... o a na zaciatku chlapove kosele... :DDD potom som si vsimla, ze je tam extra program na kosele.. ale to uz mal 3/4 rukavy :D
@evuska32 a bonprix mam kopu veci a abislutne nic sa mi nezbehlo :DDDD
Ja buď program mix alebo svetre na program jemne a potom ešte dosusim 30 minutovym programom. Periem na 1000 otáčkach aby prádlo nebolo tam zbytočne dlho a skôr vyschlo. Keď dám 800 susim o 30 minút dlhšie a prádlo sa zbytočne ničí