Byvam pri hlavnej a frekventovanej ceste a okna mam preto velmi rychlo spinave. Mohli by ste mi poradit nejaky najefektivnejsi cistic na okna do 100 eur? Doteraz som umyvala svedskou utierkou, no stale mi ostavali na oknach smuhy, ktore boli viditelne, ked do okna svietilo priame slnko a navyse cistenie okien neznasam najviac zo vsetkych domacich prac. Tak mi napadlo, ze s nejakym sikovnym cisticom by to cistenie mozno mohla byt aj zabava, ak by boli vysledkom pekne okna bez smuh 🙂
Dakujem
vyzera dobre, na mojich 5 franc. oknach by sa vybujacil 🙂 🙂 🙂
my máme taká vodu z Amway, čo sa ešte riedi. Nastrieka sa na okno a zotrie, zoberie špinu aj vyleští. Kým som predtým namala rada okná, tak teraz v pohode aj každý mesiac mi nerobilo problém ich pretrieť 🙂
starym trickom, vystaci mi na jedno umytie vsetkych okien a potom ho vyhodim 🙂. Ale da sa aj oprat a pouzit znovu. Ak mam okna po zime priliz spinave tak zvonka ich pretriem na 2x, t.z. najprv nastriekam a zotriem a potom to este raz zopakujem. Nepouzivam ziadne nasledne umyvanie okien vodou, ci inym prostriedkom, takze pocas celeho umyvania okien mam ruku suche 😀. A ta vodicka stala mozno tak okolo 5EUR, a uz ju mame niekolko rokov
My máme tento a umývanie okien nebolo nikdy jednoduchšie 🙂
www.talkive.sk/produkty/cistic-okien-karcher-wv...
Používame ho aj v kúpeľni na obkladačky a všetky sklenené povrchy, ktoré doma máme 🙂