Poraďte pri nákupe novej sedačky, s ktorou ste spokojné ?

lauriinkaa
9. jan 2020

Žienky, chceme si kúpit novú sedačku. Neviem si vybrať, rozmýšľali sme nad phase. Je niečo podobné, čo vydrží dlhšie ako 5 rokov? Aby nebola vysedena po chvíli. Aké máte sedačky a ako ste s nimi spokojné? Ďakujem za rady ☺️

bl
9. jan 2020

polipol kupovane v decodome, mame už 5 rokov, velka spokojnost. My sme si v phase nevybrali, všetky boli na nás nízke

mirage
9. jan 2020

Aj my sme v procese vyberania. Pacili sa nam v Segum.

lauriinkaa
autor
9. jan 2020

@bl vidíš decodom mi nenapadol, prítom mame všade nábytok z decodomu a je ozaj kvalitný. Ako dlho máš tu sedačku? Nie je vysedena?

lauriinkaa
autor
9. jan 2020

@mirage to nepoznám, idem sa pozrieť ☺️

zuzi56
9. jan 2020

@lauriinkaa my mame koženú, kupovaní v poľskú, zatiaľ super, mame béžové a mne vyhovuje, že si ju môžem fajne očistiť sama , keď som mala caludnenu, úplne sa mi zožala, zodrala, deti ju zaspinili, a musela som ju tepovat, a to so kupovala drahšiu aby čosi vydržala.
Od koženej ma odhovárali, že sa pod nou potí prdel, že se studena atď.
Ja si ju nemôžem vynachváliť.👍🏼

bl
9. jan 2020

@lauriinkaa cca 5 rokov je roztahovacia, kvalitný molitan, potah sme davali najkvalitnejsí, žiadne vysedenie ani zvlnenie potahu. Predtým sme sedačku vyhadzovali po 2 rokoch pre vysedenie, toto robia nemci a sice bola drahšia v tvare L 7 miest stala 1700€, potah je aj zo zadu , a aj na ložnej casti po roztiahnuti, ale inú by som už nechcela. Čistí sa super.

danmag
9. jan 2020

@zuzi56 A udržiavas ju niejako ,ak tak cim,ci ju impregnujes

zuzi56
9. jan 2020

@danmag nám dali k tej sedačke taký tuhý čistič v plechovke, a vosk
Vosk stačí 2krat do roka použiť

zara0201
9. jan 2020

@lauriinkaa decodom,sedacka brandon od f. Avaks, este 4 dni je na nu zlava 20%. Mame ju rok a stale ako nova.

lauriinkaa
autor
9. jan 2020

@zuzi56 vieš čo, koženu by som tiež nerada, radšej čalúnenu, i keď jee pravda, že je to na čistenie horšie. A koľko ju máš? Od Poliaka nie je vysedena? Vraj majú menej kvalitné veci, či to nie je pravda?

lauriinkaa
autor
9. jan 2020

@bl ja som tiež ochotná investovať do sedačky viac len nech vydrží, teraz máme strednú triedu a po 5 rokoch vysedena že radšej sedím na zemi

lauriinkaa
autor
9. jan 2020

@zara0201 ten decodom budem určite zvažovať, ten mi vôbec nenapadol.

zara0201
9. jan 2020

@lauriinkaa a robi to slovensky vyrobca.

kubobubo
9. jan 2020

@lauriinkaa Máme phase už vyše 9 rokov, nie je vysedená a stále je pevná. Máme 2 deti - 8 a 5 rokov. 😉

lauriinkaa
autor
9. jan 2020

@zara0201 hej no ved v podstate všetko v decodome, mame v celom dome nábytok od nich, tak aj vieem že sú ozaj kvalitné ich výrobky

lauriinkaa
autor
9. jan 2020

@kubobubo naozaj? Po 9 tích nie je? To je super, aká je výplň tých matracov? Lebo co som pozerála u iných všade pur pena a to mi je cudne dosť 😂

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankabenji
10. jan 2020

@lauriinkaa my máme na mieru z nesie. Môžte si dať vyrobiť akú chcete aj materiál aj farby aj rozlozenie

lenuliatko84
10. jan 2020

@lauriinkaa my mame od firmy alples.stala asi 2700,- ale spokojnost velikanska.ked idem do mobelixu a podobného vyzera to tam ako lacna napodobenina z aliexpresu.

bert22
6. júl 2020

ahojte zienky, mamicky, ne-mamicky😉🙂 dostala som sa tiez do situacie, kedy potrebujem poradit. ide taktiez o sedacku (kto by to bol povedal, ked sme v takej teme, co?)😂😂😂 vidim, ze su tu rozne predajne spomenute, no my sme si vyhliadli jednu sedacku v predajni nasedacky. z tade mate niektora? chcela by som zistit ako ste spokojne po case so sedackou od nich. budem rada, ak niektora napisete😉

standusina
15. júl 2020

@bert22 Ahoj 🙂 My od nich sedacku mame a uz su tomu 3 roky, co ju denno-denne pouzivame a je stale super 😉 Kludne sa pytaj, co ta dalej zaujima 🙂

bert22
17. júl 2020

@standusina dakujem, ze si sa mi ozvala😉🙂 v tej ich predajni v Prievidzi si vyberala a kupovala? a aku mate? nemohla by si mi poslat nejaku fotku, kludne vsak mozem aj do sukromnej spravy ak nechces, aby ju aj niekto ini videl. neviem, ci ti to vadi alebo nie. a co sa tyka komunikacie, tak vsetko v poriadku?

marianeta
17. júl 2020

Ja mám Phase už 5 rokov a spokojnosť..Máš na výber veľa.modelov ktoré si vieš prispôsobiť rozmerom obývačky, veľký výber farieb aj výšky odolnosti čalúnenia,rám nieje židna drevotrieska.. sú síce drahšie ale ozaj kvalitné.

bert22
20. júl 2020

@marianeta dakujem aj tebe, ze si napisala. no my nemame dobru skusenost s nimi, takze od nich uz kupovat sedacku nechceme. prave preto chceme vyskusat nejaku inu predajnu a zaujala nas ta v Prievidzi, lebo tam maju tiez rozne druhy, farby a materialove prevedenia.

marianeta
20. júl 2020

@bert22 a čo sa stalo?

bert22
20. júl 2020

@marianeta boli sme tam raz a personal bol uplne neochotni a ked sme videli tie prehnane ceny, tak sme sa otocili a isli sme domov. my si dost potrpime na tom, aby sa k nam personal spraval normalne a nie ako k handre!

marianeta
20. júl 2020

@bert22 tak u nás nič také. Predavačka príjemná,poskytla všetky informácie o látkach a tak..Áno sú drahšie ale naozaj kvalitné.

standusina
28. júl 2020

@bert22 ano, ano presne tam🙂 Ved oni tusim inde predajnu ani nemaju, teda aspon o tom neviem. Poslem ti fotku ked pridem domov z prace, lebo pri sebe momentalne nemam ziadnu. Ano, komunikacia uplne super, venovali sa nam od zaciatku az po koniec, podali nam vsetky informacie, ktore sme chceli vediet. Fakt super pristup, nemozem ani pol slova zleho povedat🙂

jancazvalova
10. aug 2020

@bert22 ahoj bertuska, my tiez mame sedacku od nich. Pred troma rokmi sme kupovali a je vynikajuca 🙂 Ak sa ti u nich nejaka paci, nemusis sa obavat, oni su spolahliva firma.

bert22
18. aug 2020

@marianeta ste teda natrafili na ochotnejsiu predavacku ako my. my sme tolko stastia asi nemali a ujala sa nas taka neprijemna baba, hrozne to bolo ale tak co uz, aj to sa stava.
@standusina budem rada, ked mi posles fotku, ved kludne mozes aj do sukromnej spravy, ak ti to bude lepsie. dufam, ze v tejto predajni sa na nas uz usmeje stastie a bude nas obsluhovat tiez mili a ochotni personal. musim este pozriet, ci maju aj v sobotu otvorene, lebo to by nam najviac vyhovovalo.
@jancazvalova pacit by sa pacila, len este musime k nim osobne zajst, lebo predsa len ju chcem aj vyskusat. nebudem kupovat bez toho!