Chcela by som na Vianoce remosku alebo multifunkcny hrniec. Oplati sa to? Vyuzijete to naplno v domacnosti. Dokaze naozaj aj kvalitne upiect kolac a napr. aj ryzu uvarit? Taky, ktory sa da umyvat v umyvacke. Viete mi poradit? Pripadne aky ano a aky nie??? Dakujem
Super. Dakujem za tip. Pozerat, ze dobre referencie ma aj Tefal
@jankavt1 ahoj ja mam slowcooker dovezeny zo Skotska (kvoli cene). Tam je to velmi oblubene. Mam ho 3 mesiace. Podla videi sa v tom da robit kolac nielen maso. Ja som skusala zatial iba maso s omackami ale vsetko bolo dobre. Robila som v nom aj ragu z hobadzieho masa na lasagne alebo sa to vola aj bolonska omacka. Za mna je to super vec lebo tam nahadzes vsetky suroviny naraz zapnes na 6 al 8 hodin (ja na noc vzdy) a rano je navarene. Uz len prilohu. Akurat ze ai myslim ze do umyvacky ten keramicky hrniec nie je vhodny
Tiez zvazujem kupu takehoto hrnca, drahy mi povedal, ze si mozem vybrat na Vianoce co len chcem, tak rozmyslam nad tymto. Mam jeden hrniec od Sage vyhliadnuty. Paci sa mi to, ze je to fakt take multifunkcne, ze sa tam da kopu jedal robit. Len mna by zaujimalo, ze kolko je taka optimalna suma, co sa oplati do takehoto hrnca dat 😉