ahojte,možno máte podobnú skúsenosť a poradíte.Mám teda mala som pásikavé čierno-biele plavky.Teraz sú čierno-sivé 😒 nevyzerá to však pekne,nejaké rady ako by som im vrátila bielu?savo perex sa bojím lebo mi isto odfarbí aj tú čiernu.skúsila som už aj vyvarit aj sódu aj vanish a ništ :D počula som o nejakom zázraku prášol na omylom zafarbené prádlo..máte nejaké tipy ako to dať doporiadku?
@nikisvord normálne v dm drogérii (a určite aj v iných) je dostať odfarbovač omylom zafarbeného prádla... je to taký mini sáčok, majú to niekde pri pracích prostriedkoch, ak to nenájdeš, pýtaj sa predavačky... či to bude fungovať na plavky neviem, ale celkom určite viem, že plavky sa nemajú prať s avivážou 😉
hej viem,pocula som o nom.ale nevytiahne mi to aj tie cierne pasiky?neviem ci to tie plavky nepustili tu ciernu do bielej...a co savo perex?odfarbuje?
@nikisvord ja som ten prasok pouzila uz asi dva krat. raz na vysivany obrus, pekne mi to vycistilo. a prave nedavno som omylom zafarbila bielu varku niecim modrym. neviem, co sa mi dostalo do bubna, obcas mi maly pomaha davat pradlo do pracky. tak som zase pouzila ten prasok a vsetko mi pekne vratilo do povodneho stavu, akurat biele tricko s ciernymi pasikmi mi zmenilo tie cierne pasiky na bledo hnede. ale ani ma to velmi netrapi, lebo to vyzera dobre 🙂 mam akoze nove tricko. takze moja dva krat skusenost je dobra. raz som som pouzila ten tenucky sacok a teraz naposledy krabicku Dr. neu.....neviem ako dalej sa to volalo.
ja mám tiež tento problém :( mám ružové,biele(šedé už) s čiernym a koza som to dala s tmavým oprať :(