Poraďte práčku so sušičkou

kristina2828
8. apr 2019

Ahojte, prosim vas, nevedeli by ste mi poradit niaku dobru pracku idealne aj zo susickou. Nie je podmienkou.
Moc vam dakujem za odpovede 🙂

janulka257
8. apr 2019

my sme nedávno kupili LG Twin wash, ale zatim sme ju ešte nezapojili 😁

sida456
8. apr 2019

@kristina2828 Hotpoint ariston stala 500€ aj so sušičkou.

miskap125
8. apr 2019

Ahoj, mame tuto Samsung asi rok a pol, a je super..veľa programov a režimov, super speed používam najviac, opraté za cca hodinku 🙂
https://www.mall.sk/pracky-susicka/samsung-wd80...

nika3136
8. apr 2019

Odporúčam AEG práčku, po všetkých recenziách atď som sa rozhodla podľa kvality a na sušičku si radšej prišporím (chcem Bosch).
Spotrebiče kupujem vždy podľa hodnotení, recenzií, testov kvality a spotreby

katlenad
8. apr 2019

@nika3136 susicku bosch mame uz 7 rokov a keby sa pokazila strasne by som plakala 😀 bez umyvacky vydrzim, ale na tuto susicku mi nesahajte 😀

letnakrasa
9. apr 2019

my mame Oravu za 230€ a nedam dopustit.. super programy, denny je 40-60st. za hodinku, ma digitalny displej a velky bubon. Len pred 2tyzdnami sme kupili. Ale svokra ju ma uz 5.rok, byvala som s nou tak sme ju pouzivali skoro denne a fici bez problemov tak preto som chcela taku istu. Susicku sme dokupili osobitne. Za mna je zbytocne kupovat drahu pracku, hlavne ked pri detoch ide nonstop - aj draha sa rovnako opotrebuje. 🙂

pentelka
12. jún 2019

AEG a som max spokojna! Uz to pokrocilo dopredu ta technika, kombi pracky susia tak dobre ako samostatne susicky...aspon ta nasa :D

laurinkam
28. jan 2020

@miskap125 ahoj, mozem sa spytat. Ma tvoja pracka aj filter na necistoty po suseni? Dakujem