Poraďte peknú webovú stránku s e-shopom

marika258
5. jún 2017

Ahojte prosím vás o pomoc. Potrebujem dosť narýchlo napísať jednu seminárnu prácu kde mám porovnať nejaké vzhľadovo pekné webové stránky s kvalitným e-shopom (kvalitný mám na mysli jednoduché, zrozumiteľné objednávanie ale aj napr. s možnosťou poznámky k objednávke, zmenou dodacej adresy, viacerými možnosťami platby a dodania a pod.) Kedže osobne objednávam len z Martinusu (ten do porovnania určite zahrniem) tak vás prosím o tipy na nejaké vami overené a dizajnovo pekné stránky, prípadne aj stručný komentár čo sa vám na danej stránke konkrétne páči. Ďakujem moc.

xoxo11
7. jún 2017

Ahoj Mirka258, ja som nedávno narazila na eshop Lalaukids.com, predávajú podložky na hranie a dlašie zaujímavé vecičky pre detičky. Ja som bola spokojná. Stránky sú na prvý pohlad jednoduché, nepreplácané. Tak mrkni a uvidíš

xoxo11
19. jún 2017

@marika258, Ahoj, chcela som opýtať už píšeš tú seminárku a ktorý obchod si vybrala? Pozerala si na stránky LALALUKIDS???????

xoxo11
24. júl 2017

@marika258, Ahoj ako to dopadlo s tou seminárkou, páčil sa Ti eshop lalalukids.com?

marika258
autor
25. júl 2017

@xoxo11 seminárka dopadla dobre ale tú stránku som v nej nepoužila .. ked som klikla na ten link čo si napísala nefungoval

xoxo11
25. júl 2017

Aha, to je teda škoda - http://lalalukids.com/sk/, tak možno nabudúcé