Poraďte pánsky parfém

peanutslm
24. okt 2013

viem, že každému sa páči niečo iné, ale chcela by som sa inšpirovať....hľadám pánsky parfém - pre muža nad 40, aktívneho, športovo založeného, nie nič tabakové,nie príliš sladké, nie príliš intenzívne, na bežné každodenné nosenie....máte nejaký tip? Ďakujem. 🙂

bubelko
24. okt 2013

@peanutslm hugo boss ma dobre, prijemne a nie velmi intenzivne vone. 😉 manzel skusal uz rozne, ale vzdy sa vratil k tymto, ostatne boli bud velmi intenzivne alebo nasladle 😉

lolonka
24. okt 2013

aj môj muž používa hugo boss....aj mne sa veľmi páčia.. 😉

alex31
24. okt 2013

pripajam sa ... jednoznacne HUGO BOSS 🙂 ... najlepsiiiiiii 🙂

marmete
24. okt 2013

http://www.parfums.sk/yves-saint-laurent/la-nui...
http://www.parfums.sk/armani/acqua-di-gio-pour-...
Tieto to sú absolútny top, čo som voňala a cítila na mužovi, ale aj ostatné od Armaniho sú kvalitne, treba skúšať a nájsť tú "svoju" pre muža 😉

gabyvt
24. okt 2013

Pre mňa jednoznačne Paco Rabanne 1Million.

salome_82
24. okt 2013

Jil Sander Man alebo Armani Code Sport

inffinity
24. okt 2013

@peanutslm určitě armani aqua di gio je svěží a příjemná na každodení použití Paco Rabane 1milion určo ne to je těžká vůně až za roh 😉

eliska3
25. okt 2013

môj muž používa svieže citrusové vône, tak napr. L´eau D´issey pour homme Issey Miyake, alebo Aqua pour homme od Bvlgari alebo Versace - eau fraiche man

peanutslm
autor
25. okt 2013

Dievčatá a čo hovoríte na Chanel Allure Sport pour Homme a Hugo Boss n.6? Tak nejak som vytitrovala tieto 2 vône.

ultra
25. okt 2013

Skus S8 alebo S8 Night od Oriflame. Myslim ze za rozumnu cenu zaujimava vona.

hevika
27. okt 2013

chanel allure homme sport - uzasna vona

peanutslm
autor
31. okt 2013

dala som si poslať zopár vzoriek a a hugo boss no.6 ma veru neoslovil, chanel allure home sport vonia naozaj úžasne, takže asi je rozhodnuté 🙂

mirip
11. aug 2014

Ak máte záujem, rýchlo sa však míňajú, všetko originál, nie fejky ani testery ani kupované cez internet ale zo zrušenej predajne parfemov za nákupnú cenu
http://www.bazos.sk/moje-inzeraty.php?mail=past...

damoska
24. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

toto je pecka https://www.notino.sk/yves-saint-laurent/la-nuit-de-lhomme-toaletna-voda-pre-muzov/ manžel ho používa velmi dlho a myslím si, že ešte dlho použivat bude.

thisisthepayback
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
thisisthepayback
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
thisisthepayback
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
thisisthepayback
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
22. okt 2018

alebo Versace, Diesel. Moj manžel ich použiva a vonia to naozaj prekrasne.

julinka29
2. dec 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Diesel vonia velmi pekne. len teraz pred Vianocami su ceny parfemov a roznych sad dost vysoko, chce to najst dobrý obchod, kde sa to da kupit za vyhodnu cenu

sonka1981
2. dec 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

velmi pekne vonia aj pansky Diesel, použova ho moj manžel a ja som velmi spokojná a on evidentne tiež . Dlho vydrží a aj okolie si ho chvali

mareri
11. dec 2018

sprav to nenapadne, nenapadne chodte niečo ovoniat a hned to zistiš. To čo ti poradiem vonia nam, nemusi voniat tebe, ani tvojmu manželovi. Každy parfem vonia, ale nie každemu, preto ich je tolko, aby si každy vybral. ALebo skus nejaku malu vzorku.

essenceee
30. jan 2019

manželovi som na ianoce kupila pansky Diesel. neviem ako pesne sa vola, ale ma na sebe hnedy obal ( latkovy). Velmi pekne vonia

mareri
1. sep 2019

kolko parfemov maju vaši partneri, muži?

ninusa4
17. dec 2020

Carolina herrera