Poraďte overený tepovač na koberce

adriana00a
9. máj 2017

Ahojte😉 viete mi prosim poradit dobry, overeny tepovac na gauc. Bolo by fajn taky co sa da zohnat v drogerke.Mam bledo hnedy gauc a uz ho treba vycistit. Skusala som nejaky Tepcomfort zo 101 a ziadny vysledok😒 dakujem

glorikarebeka
9. máj 2017

ja sedacku raz rocne dam vycistit profikom a je ako nova,ak mas nejaku novu,drahu ver tomu,ze ta sedacka si to zasluzi

3009
9. máj 2017

@adriana00a ja som tiež skúšala takú penu na autopoťahy, čo predávajú na pumpách, ale s tým vyčistíš tak malý fliačik na sedačke, ale ak je špinavá celkovo, tak najlepšie dať vyčistiť profesionálom a potom je ako nová. Nestojí to zas tak veľa - rohová sedačka + kreslo do 30 eur.

katulienkax
9. máj 2017

Aj ja sa chystám zavolať profesionála ale ze sa da požičať karcher tepovac za 15 EUR . To urcite nevyčistis len tym ze to vysuchas to musíš tu špinu vysať tym tepovacom.

lulu369
9. máj 2017

Aj u nás sa riešilo ako čo najlepšie vyčistiť sedačku...raz-dvakrát ročne som volala jedného pána čo má tepovač. Ale môjmu manželovi sa zdalo, že si dosť veľa pýta a tak som od "Ježiška" dostala veľký tepovač Karcher...takže problém mám vyriešený😉

adriana00a
autor
12. máj 2017

Tak som aj ja zavolala tepovacov, uvidime ako to dopadne😝

miroka
4. nov 2017

Záleží na tom ako často chcete tepovač používať. Ak napr. 1 x do roka tak doporučujem si fakt objednať nejakú upratovaciu službu. Dalšia otázka je , koľko chcete do tepovača investovať . Pri výbere je asi najdoležitejší sací výkon tohto stroja. Čim vačší tým je napr. koberec po tepovaní suchší. resp. vysaje vodu dokladnejšie. Spoľahlivá a známa značka je Karcher. s tých lacnejších napr. http://tepovace.eu/karcher-se-4001 alebo http://tepovace.eu/karcher-se-5-100 s drahších http://tepovace.eu/karcher-puzzi-81-c/. Prípadne aj značky Bissell , Thomas a pod.

modrykoniar
4. nov 2017

.