Poraďte ohľadom veľkosti náramku Pandora

alz_24
5. jan 2021

Ahojte, mám obvod ruky 17,5 cm a neviem sa rozhodnúť akú veľkosť naramku si kúpiť či 19cm alebo 20cm vzhľadom na to, že na stránke píšu že treba zvoliť o 2 cm väčší a že po roku sa môže ten naramok ešte o 1 cm zväčšiť nosením. Máte niekto skúsenosť ? Ďakujem

dominikac321
5. jan 2021

@alz_24 ahoj myslis tu kolekciu pandora me, co ma take obdlznicky?

dominikac321
5. jan 2021

naramok sa zvykne pod tarchou priveskou este trosku natiahnut, ja by som vzala 19 na tvojom mieste, 20 mam ja na sirsej ruke a hodil by sa mi kratsi

sim_mi
5. jan 2021

@alz_24 ja osobne mam radsej, ked je naramok volnejsi, podla toho by som sa rozhodla aj na tvojom mieste. Mam o 2 cm vacsi, ako obvod mojej ruky, ale prijala by som, ak by tam este 1cm bol

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sejbipi
5. jan 2021

Ja som mala 16, chcela som ho meniť lebo bol tesný, ale nechala som si ho a krasne sa roztiahol podľa mňa až na 18. Čiže v tvojom prípade by som brala 18 max. 19

marosusu
27. dec 2023

@sejbipi
@sejbipi ahojky chcem sa opýtať dostala som Pandora 16 CM a tiež je mi to tesne ...vám sa to roztiahli tak neviem či meniť alebo ako? Ruku mám 1 CM menšiu ako náramok ale už keď dám guličky tak ma to tlačí 😉

sejbipi
27. dec 2023

@marosusu áno roztiahol sa za pár mesiacov. Tiež mi to bolo tesné. Aktuálne ho mám celý zaplnený a stále mi je voľný. Ak Vám to neprekáža tak nostne najskôr prázdny a postupne pridávajte prívesky

marosusu
1. jan 2024

@sejbipi super ďakujem nakoniec som si nechala ten s uvidím ako sa roztiahne...manžel kupoval úplne ako prekvapko tak bol sklamaný keď videl že je ltt ale skúsim ako sa roztiahne ak nie ostane dcére so budúcna ..ale verím že sa roztiahne 😉 ďakujem pekný nový rok 😉

peronela
10. aug 2024

@marosusu ahoj, ako to vyzerá s tým náramkom? Roztiahol sa už dostatočne?

marosusu
20. sep 2024

@peronela ahojky nie velmi ale mne to teraz vyhovuje nechodi mi po zapasti hore dole 🙂