Poraďte ohľadom použitej literatúry v diplomovke

ivucka
15. apr 2013

Ahojte, je tu niekto, kto je profákom na vysokej škole a vedel by mi povedať resp.poradiť, či internetová literatúra sa nezapočítava do použitej literatúry? Lebo môj vedúci povedal, že je moja literatúra nedostačujúca a že internetová literatúra sa neráta.
Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂

sluci
15. apr 2013

@ivucka pofák nie som... píšem DP.... mám len internetové zdroje (kníh v problematike veľa nie je) a normálne to uvádzam ako použitú literatúru a nik s tým problém nemá.... popisujem rovnako ako pri knihách, autora, vydanie, atd plus, že je to citácia a link.....

ivucka
autor
15. apr 2013

ja mam jednu knihu a ostatne mam z netu,ale z publikacii,a moj veduci mi povedal,ze internetova literatura sa nepocita a tym padom mam nedostacujucu literaturu

sisaha
15. apr 2013

@ivucka daj tam vsetku kniznu literaturu, z ktorych si spomenula co i len jedinu vetu, alebo vsetku lit., ktora o tej problematike hovori a na zaklade ktorej si napisala svoje riadky.

bubbles
15. apr 2013

prave pisem DP.. musis uviest vsetky zdroje, aj internetove, ale je fakt, ze tieto nemusia brat tak vazne.. napr. wikipedia nie je doveryhodny zdroj, na to sa doslova hnevaju, ze ci si nemohla pristupit k praci zodpovednejsie a najst si definiciu v normalnej knihe, odbotnom casopise..

alexandramaria
15. apr 2013

@ivucka započítavajú, ale majú menšiu "váhu" než knihy, časopisy.
Vo všeobecnosti s internetovými zdrojmi opatrne.

ivucka
autor
15. apr 2013

@bubbles ale vsetky tie stranky,to ani neboli ze stranky ako napr.wikipedia,referaty a pod,ale ked som si nieco nasla na googli,tak mi to hned stiahlo ako pdf-ko,to su vselijake publiakacie,kt.vydalo oecd a podobne,len su prelozene do slovenciny. lebo jedine na internete boli vsetky aktualne informacie.ja som si davala robit aj reserse,ale vsetky tie knihy su z roku 1999 a podobne,to su pre mna stare info, jedine na internete boli aktualne

josenka
15. apr 2013

@ivucka Vieš, v podstate je jedno, čo ti tu my povieme, pretože nakoniec posúdenie tvojej diplomovej práce bude závisieť od konzultanta a oponenta. Tiež by som urobila tak, ako ti napísala @sisaha a uviedla všetku literatúru, ktorá sa práce týka.