Ahojte, je tu niekto, kto je profákom na vysokej škole a vedel by mi povedať resp.poradiť, či internetová literatúra sa nezapočítava do použitej literatúry? Lebo môj vedúci povedal, že je moja literatúra nedostačujúca a že internetová literatúra sa neráta.
Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂
ja mam jednu knihu a ostatne mam z netu,ale z publikacii,a moj veduci mi povedal,ze internetova literatura sa nepocita a tym padom mam nedostacujucu literaturu
prave pisem DP.. musis uviest vsetky zdroje, aj internetove, ale je fakt, ze tieto nemusia brat tak vazne.. napr. wikipedia nie je doveryhodny zdroj, na to sa doslova hnevaju, ze ci si nemohla pristupit k praci zodpovednejsie a najst si definiciu v normalnej knihe, odbotnom casopise..
@ivucka započítavajú, ale majú menšiu "váhu" než knihy, časopisy.
Vo všeobecnosti s internetovými zdrojmi opatrne.
@bubbles ale vsetky tie stranky,to ani neboli ze stranky ako napr.wikipedia,referaty a pod,ale ked som si nieco nasla na googli,tak mi to hned stiahlo ako pdf-ko,to su vselijake publiakacie,kt.vydalo oecd a podobne,len su prelozene do slovenciny. lebo jedine na internete boli vsetky aktualne informacie.ja som si davala robit aj reserse,ale vsetky tie knihy su z roku 1999 a podobne,to su pre mna stare info, jedine na internete boli aktualne
@ivucka pofák nie som... píšem DP.... mám len internetové zdroje (kníh v problematike veľa nie je) a normálne to uvádzam ako použitú literatúru a nik s tým problém nemá.... popisujem rovnako ako pri knihách, autora, vydanie, atd plus, že je to citácia a link.....