Ahojte...prosim viete o niekom kto sa zameriava na vychovu psov? na cvicaku som bola tam mi ale s problemom pomoct nevedia...budem vdacna za akukolvek radu
@taskataska nechcem to tu velmi rozoberat aby som nedosla k tomu ze sa tu strhne burliva debata....
@taskataska na cvicaku mi povedali za prve ze je zima a plemenu ktore mam bude zima...ako to som nepochopila a po druhe ze tam sa neriesi agresivita psov ale vycvik....
@miluk5 som dobrovoľník v karantenke a mali sme tam asi 4 psy, ktoré javili problémové správanie. Keďže neboli adoptovatelni, museli sme im platiť prevychovu. Veľmi dobre skusenosti mame s Mirom, ktorý pomaha viest aj Senicky utulok. So psami pracuje buď cez cvicak, alebo k nemu ide pes na pobyt, kde s ním intenzívne pracuje. Je to taký znalec psej duse, hneď vie, kde je problem(jeho to hlavne baví odhaľovať problemy psa, čiže jeho praca je jeho poslanie). Psa odovzdá prevychovaneho, aj s návodom(videami), čo na neho funguje. Ako dlhoročný záchranár ti poviem, že na SK nemame veľa odborníkov, ktorí vedia prevychovať psa(väčšinou sa posielajú psy do CR na prevychovu), veľa tunajsich “odborníkov” ich len ešte viac pokazí, lebo mnoho kynologov práve funguje na tom, že psychicky lamu psa, čo nie je tá spravna cesta. Pripadne mi nápis sukromnu spravu s popisom spravania, možno budem vediet poradit, či na to stačí len cvicak, alebo či to treba riesit vážnejšie.. https://www.azet.sk/firma/622217/tajomny-dvor-k...
Pre okolie BA odporúčam Svetlana Liskova
Pozeram ze si z kosic to je cez celu republiku v starej turej je cvicitel cvici aj psov pre usa fizlov je macher mozno mu skus napisat zavolat mozno by vedel urobit aj online bejaky couching aj ked on ma toho strasne vela ale za pokus nic nedas