Ahojte, prosím vás, poznáte nejakého dobrého, ľudského neurológa v BA? Moja dcéra už v TT pochodila všetko, čo sa dalo a stále má bolesti, v TT nemocnici ju prepúšťali s tým, že všetko je ok (všetko=jedno vyšetrenie EMG) a doktorka jej povedala že keď ju to bude bolieť, má si dať ibalgin. Tak nám obvodná poradila, že si máme pohľadať nejakého neurológa v BA a ja sa na vás obraciam s nejakým odporučením, že na koho sa v BA môžem obrátiť.
Ďakujem, maminky.
MUDr. Marián Hladík - na ZS Strečnianska alebo ordinuje aj v Ružinove na Tomášikovej 9 - super doktor - veľký odborník a veľmi ľudský.
@silvi300 Vďaka za tip. A podľa Vás nás zoberie aj keď nie sme z Bratislavy? Pretože VŠADE (TT, NR, PK... niekoľko lekárov) kam sme volali, nám lekári povedali, že nepatríme k nim ale do Hlohovca, avšak lekárka v Hlohovci MUDr. Veronika Krištofíková dcére povedala, že ,,jej (dcérine) ťažkosti nezapadajú do neurológie, a ktorý múdry lekár Vám dal výmenný lístok. Navyše je príliš mladá na to, aby jej niečo bolo". Tak je to pre nás bludný kruh. 😢 😔
@8_sarah Síce to nie je BA ale Modra - Lívia Vaskova. Boli sme velmi spokojni s pristupom. U nej sme sa cítili tak, ze syn nie je len jedno z čísiel u nej v ambulancii. Síce sa tam aj caka ale to len preto ze vnútri fakt normalne vyšetrí a neberie to ako na bežiacom pase. Zavolaj jej za to nic nedáš.
U dr. Richtera na Fedinovej som bola aj ja nedavno, objednava na hodinu, za to sa unho plati, inak som neplatila nic. A najde termin dost skoro. Bola som spoko, bol mili.
@8_sarah sinalgis, dr. Mego