Ahojte baby chcem sa spýtať stáva sa mi že vždy keď si oholim nohy tak sa mi na nohách robia také čierne bodky a keď tu bodku vitlacim tak tam je chlp neviem čo s tím a prečo sa mi to deje vlastne čo preto používať a ako sa tomu vyhnúť ak niekto mate skúsenosti poraďte mi čo s tím za rady vám ďakujem
@izabela002 odporucam laserovu depilaciu. Pojdes na to 3-4x chvilku nebudu rast ziadne chlpky potom to o par mesiacov zopakujes .. nohy som bola 3x uz neviem kedy naposledy mozno 7r dozadu a mam tam par chlpkov su tensie menej fakt len par ked si neoholim Nie je to vidno extra. A tie bodky uz nebudes mat ( to ti zarastaju chlpky pod kožou) idealne je dat si ten laser v zime ked mas neopalenu pokozku. Pod pazusie som bola asi 4x a mam tam Uz len take 3-5 survivor chlpov predtym ked som si rano oholila vecer uz boli cierne bodky., teraz ked tych chudacikov raz za cas oholim cele mesiace je ta pokozka cista ziadne bodky.
@miadi no len problem je v tom, ze na laserovku ti treba tisic evra
@izabela002 veľmi odporúčam Philips Lumea, mala som to roky, dosť má to trápilo, hlavne v lete to bol des, odkedy používam lumeu, po čiernych bodkách ani stopy, tie miesta vyzerajú, akoby tam chlpy nikdy neboli, tých pár, čo vyrastie, vidím iba ja a sú úplne tenké a jemne. Za mna najlepšia investícia
@lucinka1988 ďakujem vyskúšam
@arcticcode no však vlastne hej 🙂je to drahé
@izabela002 mne nepomohlo nic, len si neholit ziletkou, ale iba strojcekom elektrickym, ktory oholi po kozu, ale nie uplne a preto nemozu zarastat. inak som vzdy mala nohy ako keby ma mucili, cervene zapalene a dlho sa hojilo. vies si vygooglit mnoho sposobov, ktore mozes vyskusat. od pouzivania kremov po holeni, peelingu, cukrovej pasty, ktora sa da kupit alebo si vies spravit doma, az po voskovanie a epilovanie. fakt je lahsie googlit a citat ako ked tu ma niekto rozpisovat nieco, co je uz na webe milionkrat napisane
To isté, môžem sa holiť len elektrickým strojcekom
laser alebo ipl. ine nepomoze. vacsinou je aj intolerancia epilacie a vosku.
@izabela002 niekde som čítala, že si treba robiť peeling predtým nech sa stará pokožka dá preč mne sa to práveže stalo po depilácii voskom pri holení nie
...ja som vyskusala ziletku, depilaciu voskom, epilator. Mne najviac vyhovuje ziletka, nic nezarasta. Po epilatore sa mi objavili cervene zilky na kozi a po vosku zarastanie a hnisave hrcky. Treba vyskusat pretoze kazdemu vyhovuje ine.
@arcticcode nejde to vsetko hnet ides na to par x za rok postupne nemusi to byt tolko ked si da len nohy. Tisic e moze byt cele telo
@izabela002 ja odporucam depilator, ano, prve 3-4 razy to celkom boli, ale oplati sa, ja si depilujem nohy uz 13 rokov, uz to takmer ani necitim, tyzden mam hladke nohy a aj tie chlpky co meskor vyrastaju su jemne, svetle, takmer neviditelne, ziadne cierne bodky po dvoch dnoch...
podla mna by si mohla skusit peeling, mozno by pomohol 🙂
Zarastaju ti chĺpky bežná vec. Závisí to od toho či sa holis pravidelne akým spôsobom sa holis a akým smerom. Treba skúšať každý má iné chĺpky 🤷🏻♀️