.Poraďte mi aké vybrať meno pre dcérku🙏

radusko01
3. jún 2018

...pozdravyjem vsetkych,som tu novy a potreboval by som od vas poradiť(...ako sa hovorí! viac hlàv,,viac kapusty").Zakratko sa nam narodi 3.dcerka ,a s manželkou pozeráme po dievčenských menach.Priezvisko bude mať Hlaváčová,tak aby to k tomu aj pasovalo.Prva sa vola Laura Emília(...druhe má po zosnulej svokre).Druha je Vanesa Ema(...to druhe je už len pre to aby sa neskor nehadali,ako baby!!!.No a to tretie este nevieme,ale tież by sme radi dodrżali dve mená.Každopadne nehladame dake exoticke a ,,super Americke mená".Takže ak máte dáky tip,budeme velmi vdačny😀😀.Dakujem a prajem pekny deň.

jankakvetka
3. jún 2018

Sofia Emili

sazumak
3. jún 2018

Sofia Sára 🙂

adma11
3. jún 2018

Nella Mária

henikav
3. jún 2018

Poznala som Annu Mariu, volali sme ju Amika

hettinka
3. jún 2018

My máme Henrietu Máriu a vždy sa mi páčila kombinácia Viktória Sofia (aj významovo - voľne by sa dalo preložiť víťazstvo múdrosti).

juliet86
3. jún 2018

Laura Hana, Livia Hana, Henrieta Maria, Klaudia Petra, Zofia Julia, Marina Jana, Agata, Anezka, Eliska, krasnych dievcenskych mien je nastastie bilion. Nina, Nada, Zoja, Zina

ivankalaco
3. jún 2018

Dala by som iba jedno Karolína..

sandra811
3. jún 2018

@radusko01 moja srdcovka je Zoja 😊

konvalinka404
3. jún 2018

My máme Sofiu Lauru 🙂 ale páči sa mi aj Zara Sofia napr. 🙂

lucyto
3. jún 2018

Ak by ste chceli dodrzat druhe meno na E, Eliska, Ester je super. No a ako prve meno: Amélia, moje vysnivane Zara, Lara

evasab81
3. jún 2018

Švagrinka má Ella Mária (Hlaváčová), Teresa Anna (Hlaváčová).😉

blairgossip
3. jún 2018

Kristína Klaudia Hlavacova 🙂 takto je to podla mna super

dharmasanata
3. jún 2018

Niektorí to už fakt preháňajú s toľkými menami...

nini1010
3. jún 2018

Riadne zbytocna tema.ked si uz rodic nevie vybrat meno pre vlastne decko to co je...Selestina Klementina a mate svaty pokoj.

radusko01
autor
3. jún 2018

...no bilion ich bude to hej,ale predsa nemôžu byt obe dlhé,jedno kratke jedno dlhe,je fuk,či bude 1.kratke či dlhé

radusko01
autor
3. jún 2018

@nini1010 ...no,forum je aj o zbytočnych temach,tak na ne nereaguj,ked su pre teba zbytočné

mirinka85
3. jún 2018

Karolina, Kristina, Natalia, Tamara, Viktoria ☺️

79viktoria79
3. jún 2018

ja by som dala jedno meno po tvojej mame,kef jedna sa vola po svokre

daniela2227
3. jún 2018

My mame Liviu Elenu ☺

monikam20
3. jún 2018

Eva Mária alebo Anna Mária

katka_karla
3. jún 2018

Ja mám: Kristina Tereza a Karolina Greta 😜

lus83
3. jún 2018

@radusko01 mne by sa hodilo k priezvisku meno na H. Hana Hlavacova,.... Henrieta, Helena... Ale inak mne sa paci aj Anabela. Nepreháňajte to s tymi super modernymi menami, aby to nakoniec k slovenskému priezvisku nevyznelo gycovo 😉 a nieee Sofia.. Tak sa vola kazda druha 😁 ale jasne, je to na vás co si vyberiete. Vasa vec 😊

matazirafa
3. jún 2018

Anna Dorota 😏

michellemary
3. jún 2018

Kamarátka má dcéru menom Stella Mária, a druhá je Eliška Klára. 🙂

karkulka111
3. jún 2018

Ahoj my mame Karolinku a keby som mala druhe dievcatko bola by Sarlotka 🙂 (Charlotte) by sa pisala

petra4918
3. jún 2018

Mne sa napriklad velmi paci meno, ktore dal Dano Dangl svojej dcere. Vola sa Sienna. Doma mam Charlotte Lily a Zaru Isabelle.

cerez
3. jún 2018

Mne sa páči tiež len jedno meno u dieťaťa...tak, ale to je len môj názor. No v práci som sa už stretla aj s kombináciou troch mien Anna Mária Amália a na želanie mamičky sme ju museli oslovovať Ama.
Inak pekné mená sú Zoja, Zina, Zara, Grétka, Tamara, Terezka...

kristiii
3. jún 2018

Izabela Eva alebo nieco ine pekne v kombinacii s Evou, napr. Amelia, Melania, Stela

mnamko
3. jún 2018

Aneta Lea,Anna Maria,

bibyke
3. jún 2018

@henikav to je jedno meno annamaria a tiez take poznam