Poraďte meno pre kocúrika a mačiatko

savoya
4. mar 2021

Zaobstarala som kocurika a maciatko.Ake mena by som im mala dat?

zalka
4. mar 2021

Naša mačka vrhla na margitu, tak som mala vymyslené mená kedže boli len 2 mačatá, že v prípade kocúrika a mačičky budú sa volať Marco a Gita, no ale z párika sú nakoniec mačičky, takže sa volajú Mara a Gita 🙂

slniecko_12
4. mar 2021

Velmi zalezi, ake su to plemena, ako vyzeraju?

erika_230
4. mar 2021

nasa chce skrecka tak som jej povedala ze ok ale bude sa volat Hugo. tak to hned ze nieee lebo teraz maju noveho spoluziaka Huga 🙂

basska_b
4. mar 2021

Mne sa páči Mia pre mačku. Aj keď teraz sa vo veľkom dáva aj malým dievčatám. Ale teda aké meno kocúrovi, aby sa hodilo... to neviem.

slniecko_12
4. mar 2021

Mne sa pacia ludske mena pre zvieratka. Napriklad pre kocurika Maťko 😁

danik1505
4. mar 2021

My máme mačku Grétu. Pre kocúra je favorit Muro 😁

macekovam
4. mar 2021

@savoya mali sme Pazúra.. Keď bol malý volali sme ho Pazúrik.

valkyrka79
4. mar 2021

Líbí se mi jméno Glum a nebo Damián...

lllenuli
4. mar 2021

My mame perzsky párik Mia a Teo (Teodor) 🙂

ciarraa
4. mar 2021

@savoya macku by malo vystihovat jej meno,aspon to je moj nazor 🙂 my sme mali cierneho s bielymi usami a volal sa usko 🙂

mijunik
4. mar 2021

@savoya náš súrodenecký párik sa volá Tomáško (Tominko) a Baletka. Ďalší dvaja sa volajú Murko a Sendy (Senduška). Mali sme mačičku Minku. Sestrini kocúrici sú Riško a Kubko, mačička bola Dorka. Tetina mačička bola Reginka. No a syn vymyslel, ze mohli by byť mená Siváčik a Nifelitka. 🙂 Podľa mňa najkrajšie mená pre mačičky sú Murko a Minka.

deti95060810
4. mar 2021

mali sme kocúrika - Adolf.... celý biely
Teraz máme Murislav.... to sú len také dedinské mačky, behajú celé noci von, cez deň spia v kočíku...

h2
4. mar 2021

My máme mačku Labku a kocúra (jej syna), ktorý sa volá Cicero. Ešte sme mali mačky s menami: Murka, Cecilka (syn ju premenoval na Cicelka), Bacuľka (bola trošku pri sebe, muž ju volal Guľa). Naša úplne prvá mačka sa volala Mačka. 😁
Kocúrov sme mali: Macko, Felix, Belko, Čierko.
Náš kocúrik má kamoša od susedov, ktorý k nám chodí a veľmi sa naňho podobá, len je menší, tak toho voláme Junák.

severkats
4. mar 2021

máme britského kocúra a deti mu vybrali meno Gilbert podľa rozprávky Volám sa Caillou, ktorú stále pozerali.

mpg
4. mar 2021

My sme mali kocúrika, volal sa Maxík, mačku si neobstarávame, aby sme nemali problém s mačiatkami.

zuzgon
4. mar 2021

Existuje kalendár s menami pre mačky a kocúrov. Kedysi som ho mala požičaný keď sme vyberali meno pre nášho kocúra. Volal sa Edy. Bol to úžasný kocúr. Bohužiaľ nám zmizol a už sme ho nenašli .

yollanda
4. mar 2021

Rokko

lenka_xy
4. mar 2021

@mpg existuje jeden jednoduchý zákrok, ktorý tento problém vyrieši - kastrácia. A je rovnako potrebná aj u kocúrov.

mijunik
4. mar 2021

@savoya ešte pre mačičku sa mi páči aj meno Eliška 🙂 Aj Micka je milé. Ale poviem Ti z vlastnej skúsenosti - akékoľvek meno cica dostane, najviac bude počúvať na "papať" alebo "kto chce (doplň hocičo pre mačičku zaujimavé)?" 😄

tykat
4. mar 2021

@savoya ...my sme mali macicku Čiči, susedovci maju rysaveho Garfielda.

saxana000
4. mar 2021

Micka a Murko
Nesmrtelne..

jaja20
4. mar 2021

Naše mačky sa volajú Mia,Lussy a Lea a kocúre Toby,Eddie a Nicky.

vroni
4. mar 2021

Cicero je bomba meno pre kocura 👍👍👍
Naš kocúr je Tulio, mačka Trudi (a na rozdiel od brata na svoje meno reaguje. Podľa kocurovych reakcií sa vola skôr "Dlabanec?")

cajomila
4. mar 2021

Kocúr...Frolis. A mačka...Hedviga 😁👍😍🙈

mircalla
4. mar 2021

Kamoska mala macku, ktora sa volala Mafia

lenagu
4. mar 2021

@savoya my mam Floriana a Minnie. Florisko a Miniska😍

h2
4. mar 2021

@cajomila Vaša mačka sa volá, ako ja! 😸

cajomila
4. mar 2021

@h2 Nevola...iba sa mi to paci pre macku.
U nas mame Lily a Hviezdu (Ojdu)...deti vyberali mena.
Ale keby to nechali na mna...😀👏👍

jaga18
4. mar 2021

Mali sme Bonifáca, mačky Lukreciu, Mafiu a raz dávnejšie párik Alice a Cooper 😁

mircalla
4. mar 2021

No narozdiel od odporucanych mien pre deti su vsetky mena pre macky a kocurov v tejto diskusii super