Zaobstarala som kocurika a maciatko.Ake mena by som im mala dat?
Velmi zalezi, ake su to plemena, ako vyzeraju?
nasa chce skrecka tak som jej povedala ze ok ale bude sa volat Hugo. tak to hned ze nieee lebo teraz maju noveho spoluziaka Huga 🙂
Mne sa páči Mia pre mačku. Aj keď teraz sa vo veľkom dáva aj malým dievčatám. Ale teda aké meno kocúrovi, aby sa hodilo... to neviem.
Mne sa pacia ludske mena pre zvieratka. Napriklad pre kocurika Maťko 😁
My máme mačku Grétu. Pre kocúra je favorit Muro 😁
Líbí se mi jméno Glum a nebo Damián...
My mame perzsky párik Mia a Teo (Teodor) 🙂
@savoya náš súrodenecký párik sa volá Tomáško (Tominko) a Baletka. Ďalší dvaja sa volajú Murko a Sendy (Senduška). Mali sme mačičku Minku. Sestrini kocúrici sú Riško a Kubko, mačička bola Dorka. Tetina mačička bola Reginka. No a syn vymyslel, ze mohli by byť mená Siváčik a Nifelitka. 🙂 Podľa mňa najkrajšie mená pre mačičky sú Murko a Minka.
mali sme kocúrika - Adolf.... celý biely
Teraz máme Murislav.... to sú len také dedinské mačky, behajú celé noci von, cez deň spia v kočíku...
My máme mačku Labku a kocúra (jej syna), ktorý sa volá Cicero. Ešte sme mali mačky s menami: Murka, Cecilka (syn ju premenoval na Cicelka), Bacuľka (bola trošku pri sebe, muž ju volal Guľa). Naša úplne prvá mačka sa volala Mačka. 😁
Kocúrov sme mali: Macko, Felix, Belko, Čierko.
Náš kocúrik má kamoša od susedov, ktorý k nám chodí a veľmi sa naňho podobá, len je menší, tak toho voláme Junák.
máme britského kocúra a deti mu vybrali meno Gilbert podľa rozprávky Volám sa Caillou, ktorú stále pozerali.
My sme mali kocúrika, volal sa Maxík, mačku si neobstarávame, aby sme nemali problém s mačiatkami.
Existuje kalendár s menami pre mačky a kocúrov. Kedysi som ho mala požičaný keď sme vyberali meno pre nášho kocúra. Volal sa Edy. Bol to úžasný kocúr. Bohužiaľ nám zmizol a už sme ho nenašli .
Rokko
Micka a Murko
Nesmrtelne..
Naše mačky sa volajú Mia,Lussy a Lea a kocúre Toby,Eddie a Nicky.
Cicero je bomba meno pre kocura 👍👍👍
Naš kocúr je Tulio, mačka Trudi (a na rozdiel od brata na svoje meno reaguje. Podľa kocurovych reakcií sa vola skôr "Dlabanec?")
Kocúr...Frolis. A mačka...Hedviga 😁👍😍🙈
Kamoska mala macku, ktora sa volala Mafia
Mali sme Bonifáca, mačky Lukreciu, Mafiu a raz dávnejšie párik Alice a Cooper 😁
No narozdiel od odporucanych mien pre deti su vsetky mena pre macky a kocurov v tejto diskusii super
Naša mačka vrhla na margitu, tak som mala vymyslené mená kedže boli len 2 mačatá, že v prípade kocúrika a mačičky budú sa volať Marco a Gita, no ale z párika sú nakoniec mačičky, takže sa volajú Mara a Gita 🙂