Poradte mi.niejaku dobru masku mam huste vlasy a strasne tazko sa rozcesavaju kludne aj zo samponom z teta drogerie dakujem za kazdy tip ..pekny vecer 🙂
Aj ja odporucam kallos. Mala som uz mnoho z ich masiek a zatial spokojnost.
Ja s kalosom.niesom.spokojna a to som.mala.od nich uz hocico 🙂
@julkaaa1 kallos je katastrofa. Skúsila si Bione? 🤔
@malinajahoda nie prvy krat pocujem
@julkaaa1 majú v Teta drogérii. Teda aspoň u nás. Dobrá cena, ceská znacka, prírodná kozmetika bez parabénov, silikónová. Pekne zmäkčí vlasy. Ja si len to kupujem. Nevyrovnajú sa tomu žiadne chujoviny z reklamy.
@julkaaa1 oprava *BEZ SILIKÓNOV
Kallos hair pro-tox😊
alebo ešte odporucam Stapiz sleek line ale to nemaju v tete 🤔
@malinajahoda a to je olej ? Ja skor masku a sampon 🙂
@julkaaa1 žiadny olej. To ani ja neznášam mať mastné vlasy. Všetko majú, šampón, kondicionér, masky. Kukni www.bione.sk
@malinajahoda oky a najdem ho v tetke ano ?zajtra tam.utekam 🙂 dakujem
@julkaaa1 odkiaľ si?
@julkaaa1 a síce to je jedno. Tu u nás na Myjave to majú. Neďakuj. Uvidíš, keď vyskušaš. Dúfam, že budeš spokojná tak ako ja. Ak to nebudú mať u vás, keď tak z netu objednaj. 👍😉
Kerastase
Renu hair maska uplna bomba 👌
Kerastase a Lee Stafford. Moje topy. Len su malinko drahšie a objednavam ich z Notino.
prirodnu vlasovu kozmetiku značky Dr. Derehsan ste niekto skušali? Myslim masky na vlasy?
ja použivam Matrix a som s nou velmi spokojna https://www.notino.sk/matrix/ vlasy su hydratovane a krasne vonave. Teraz by som ale chcela prejst na vlasovu kozmetiku Nioxin, s nou skusenosti mate?
čo trebars Revlon Profesional, alebo Matrix, to si skušala?
Keratín si skúšala? Používam kallos. Pomáha na rozčesávanie, proti vypadávaniu vlasov, na spevnenie...