dobrý deň, prerábame kúpeľnu a ideme vymienať pračku, chcela by som sa spytat na vhodne funckie alebo kludne poradte kvalitnu pracku za rozumnu cenu, ked mame jedno babatko a psika. poradte ktore funkcie su najlepsie. Dakuejm 🙂)
@annamalaga a nejake overene funkcie, ktore vyuzijes? lebo ja som pozerala minule tuto stranku ale je ich tam vypisanych strasne vela a neviem co z toho je take vyuzitelne https://allforsurprise.235.sk/blog/ako-si-vybra...
@sarah97 ja som spokojná s LG. Ktorýkoľvek model kľudne si na heureka.sk nájdi podľa ceny. Majú aj nejaký cashback a vieš sa dostať k zľave ešte.
Mne prvá LG fungovala 11 rokov a teraz keď som kupovala novú (LG) aj so sušičkou, zas som kúpila LG.
Za mňa je dôležité aby mala nejaky krátky program, program na jemne/ručne pranie, odložený štart a inak všetky nové práčky už majú milión funkcií z ktorých väčšinu nikdy nevyužijes...
Direct drive motory sú v tomto super, dlho vydržia.
Tak tu funkciu baby care možno teraz využiješ to by sa ti zišlo. Plánujete kúpiť aj sušičku ? Vtedy odporúčam pracku s vyššími otáčkami. Ostatne aj tak budeš používať dva programy a to 40 a 60 stupňový.
@annamalaga rozmyslame aj nad susickou ale to nevieme este ci sa nam to zmesti do kupelne
@robin30 no zaujímavá pracka. Ste niekde v Nemecku kupovali ?
@annamalaga v rakusku ale aj na sk ju kupis
@sarah97 ja som kupovala minuly tyzden. Od LG ma odhovorili lebo ze lozisko je nalisovane priamo na bubon a v pripade ze sa pokazi tak treba menit cely bubon. Odporucili mi AEG teraz je tak ze mas 5 rokov komplet zaruku na vsetko vratane prace za servis a vsetkych suciastok a 10 rokov na motor.
Ja som uplne spokojna je tichucka, plno funcii ,nastavenie otacok casu…
@didamt Ahoj, nám včera odišla práčka po dvanástich rokoch. Objednala som práčku Candy s wi-fi. Ja ale túto službu používať nechcem. Nevieš poradiť, či si tú aplikáciu musím aktivovať? Alebo bude práčka normálne fungovať aj bez toho, aby som riešila to wi-fi? Ďakujem vopred za radu.
@monika2012 ahoj, normalne funguke bez aplikacie, pouzivala som.ju tak normalne, v tej appke su len navyse programy
@didamt Ďakujem.
Ak chceš pracku do 300€ tak Beko , ak do 600€ tak AEG a ak nad 600€ tak Miele. Všeobecne lacnejšie pracky bývajú hlučnejšie a slabšie žmýkajú a majú väčšiu spotrebu elektrickej energie.