Poraďte kvalitnú práčku za rozumnú cenu

sarah97
3. jún 2021

dobrý deň, prerábame kúpeľnu a ideme vymienať pračku, chcela by som sa spytat na vhodne funckie alebo kludne poradte kvalitnu pracku za rozumnu cenu, ked mame jedno babatko a psika. poradte ktore funkcie su najlepsie. Dakuejm 🙂)

annamalaga
3. jún 2021

Ak chceš pracku do 300€ tak Beko , ak do 600€ tak AEG a ak nad 600€ tak Miele. Všeobecne lacnejšie pracky bývajú hlučnejšie a slabšie žmýkajú a majú väčšiu spotrebu elektrickej energie.

sarah97
autor
3. jún 2021

@annamalaga a nejake overene funkcie, ktore vyuzijes? lebo ja som pozerala minule tuto stranku ale je ich tam vypisanych strasne vela a neviem co z toho je take vyuzitelne https://allforsurprise.235.sk/blog/ako-si-vybra...

ckatka
3. jún 2021

@sarah97 ja som spokojná s LG. Ktorýkoľvek model kľudne si na heureka.sk nájdi podľa ceny. Majú aj nejaký cashback a vieš sa dostať k zľave ešte.
Mne prvá LG fungovala 11 rokov a teraz keď som kupovala novú (LG) aj so sušičkou, zas som kúpila LG.
Za mňa je dôležité aby mala nejaky krátky program, program na jemne/ručne pranie, odložený štart a inak všetky nové práčky už majú milión funkcií z ktorých väčšinu nikdy nevyužijes...
Direct drive motory sú v tomto super, dlho vydržia.

annamalaga
3. jún 2021

Tak tu funkciu baby care možno teraz využiješ to by sa ti zišlo. Plánujete kúpiť aj sušičku ? Vtedy odporúčam pracku s vyššími otáčkami. Ostatne aj tak budeš používať dva programy a to 40 a 60 stupňový.

sarah97
autor
3. jún 2021

@ckatka ano rozmyslala som nad LG alebo Electrolux. nemate skusenost s nejakou vhodnou funkciou na pranie veci pre psika?

sarah97
autor
3. jún 2021

@annamalaga rozmyslame aj nad susickou ale to nevieme este ci sa nam to zmesti do kupelne

didamt
3. jún 2021

@sarah97 ja mam.pracku Candy, je to parna pracka s mnozstvom programom,s napojenim na wifi som ziskala dalsie kvantum programov. Je tichucka,na 8 kg pradla. Para je supe 👍. Vysla ma celych 240€

hettinka
3. jún 2021

@sarah97 kúpila by som AEG set aj so sušičkou, dajú sa postaviť na seba. Mám super skúsenosť

helcanw
3. jún 2021

@sarah97 ja mám tiež lg a mám tam aj detský program parný - je dlhy ale bledé veci a zababrane od jedla vyperie super. A tiež je tam program pre alergikov, sestra na ňom perie lebo majú doma psíka a veľmi si to chváli, že chlpy úplne vyperie.

ckatka
3. jún 2021

@sarah97 tiež máme psa. Periem mu normálne...plachty uteráky handry na 90tke bavlna....A pelech na 60tke syntetika. Pridávam do prania Sanytol prášok na dezinfekciu.
Za mňa pri psovi väčší pomocník je susicka...zachytí chlpy co ostatnú po praní. 😉

ckatka
3. jún 2021

@sarah97 ja som práve kupovala...LG práčku aj sušičku, mam ich na sebe. Aj s výsuvným suflikom. Vyšlo ma to.asi 1000, aj s tým cashbackom. Ešte pár dní trvá akcia.

robin30
3. jún 2021

@sarah97 298€ fici 7rok

annamalaga
3. jún 2021

@robin30 no zaujímavá pracka. Ste niekde v Nemecku kupovali ?

robin30
3. jún 2021

@annamalaga v rakusku ale aj na sk ju kupis

zuzi56
3. jún 2021

@robin30 ja som mala tiež indesit 8 r, potom som si znova kupila indesit a to je normálne katastrofa, stále smrdí, ničí mi prádlo, ako keby sa niekde to prádlo pritlačilo a vyderie mi doň dieru. Vôbec som neni spokojná, mám ju Adi rok a chystám sa kúpiť novú

robin30
3. jún 2021

@zuzi56 ja mam moju siedmy a po beko je to druha najlepsia kupa.preco si ju nereklamovala?

chiara189
3. jún 2021

@sarah97 ja som kupovala minuly tyzden. Od LG ma odhovorili lebo ze lozisko je nalisovane priamo na bubon a v pripade ze sa pokazi tak treba menit cely bubon. Odporucili mi AEG teraz je tak ze mas 5 rokov komplet zaruku na vsetko vratane prace za servis a vsetkych suciastok a 10 rokov na motor.
Ja som uplne spokojna je tichucka, plno funcii ,nastavenie otacok casu…

monika2012
7. jún 2022

@didamt Ahoj, nám včera odišla práčka po dvanástich rokoch. Objednala som práčku Candy s wi-fi. Ja ale túto službu používať nechcem. Nevieš poradiť, či si tú aplikáciu musím aktivovať? Alebo bude práčka normálne fungovať aj bez toho, aby som riešila to wi-fi? Ďakujem vopred za radu.

didamt
7. jún 2022

@monika2012 ahoj, normalne funguke bez aplikacie, pouzivala som.ju tak normalne, v tej appke su len navyse programy

monika2012
7. jún 2022

@didamt Ďakujem.