Dievčatá ,poraďte pánske hodinky nejake kvalitné značkové ktoré sa fakt oplatia.ja sa v tom nevyznam .Ďakujem
@vendulka80 waw super ďakujem,planovala som tak do.200eur ale chcela som nechat otvorené moznosti aby som si pozrela aj nieco drahsie
Tissot 👍
@marte1 pozri znacku Daniel Wellington, teraz v auguste by mali mat vyrazne zlavy, my sme minuly rok kupili mame hodinky+ streiborny naramok DW zadarmo
@marte1 Omegy,Tissot,IWC Schaffhausen,to su roky najkvalitnejsie a zbierane,len asi cenovo drahsie.Pozri v obchode tieto znacky a zvaz kupu,pripadne sa na ne poskladajte.Hodnote tychto hodiniek stale rastie.
jop, tiež suhlasim s tym Daniel Wellington 🙂
Ja som môjmu kúpila gant
@nada89 a ako ide strojcek, v pohode? Neboli drahe?
Obaja s muzom mame VOSTOK❤️ mozme len odporučiť. Cena zalezi od modelu a zacina na nejakych 320€
Ja ako muz by som si prial v tom cenovom limite: festina, certina , alebo tissot
@baskarepkova v pohode úplne 4 roky ich ma, stále sú ako nové a kupila som ich cez akciu black friday za 80€, a stále ich v obchodných centrách majú od 180 do 340 eur, podľa toho kde..
Podľa toho, načo ich bude využívať. Ak niečo kvalitnejšie, tak Certina, Citizen, Tissot ä skôr k obleku), ak niečo viac fashion bez ohľadu na kvalitu strojčeku a materiálov, tak Tommy Hilfiger, Gant..ak zase niečo športovejšie, tak Casio, prípadne smarthodinky - Suunto, Garmin..
Zalezi kolko si ochotná investovať. Ja objednávam zo stránky timestore.sk su tam drahsie aj lacnejsie, velky vyber. Muzovi som na narodky objednala hodinky Hilfiger, ja mam Festiny a Kors. Nie su to fejky, pride komplet vsetko vrátane záručného listu, návodu, len je to lacnejsie ako v kamennom obchode. Konkrétne tie muzove stali v kamennom 173 EUR a ja som ich objednala za 150. Skus pozriet.