Poraďte kvalitné pánske hodinky.

marte1
7. aug 2019

Dievčatá ,poraďte pánske hodinky nejake kvalitné značkové ktoré sa fakt oplatia.ja sa v tom nevyznam .Ďakujem

vendulka80
7. aug 2019

Zalezi kolko si ochotná investovať. Ja objednávam zo stránky timestore.sk su tam drahsie aj lacnejsie, velky vyber. Muzovi som na narodky objednala hodinky Hilfiger, ja mam Festiny a Kors. Nie su to fejky, pride komplet vsetko vrátane záručného listu, návodu, len je to lacnejsie ako v kamennom obchode. Konkrétne tie muzove stali v kamennom 173 EUR a ja som ich objednala za 150. Skus pozriet.

marte1
autor
7. aug 2019

@vendulka80 waw super ďakujem,planovala som tak do.200eur ale chcela som nechat otvorené moznosti aby som si pozrela aj nieco drahsie

slavuska1506
7. aug 2019

Tissot 👍

kika831
7. aug 2019

@marte1 Tissot 👍

sonik17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adelakom12
7. aug 2019

@marte1 pozri znacku Daniel Wellington, teraz v auguste by mali mat vyrazne zlavy, my sme minuly rok kupili mame hodinky+ streiborny naramok DW zadarmo

77daniela77
7. aug 2019

@marte1 Omegy,Tissot,IWC Schaffhausen,to su roky najkvalitnejsie a zbierane,len asi cenovo drahsie.Pozri v obchode tieto znacky a zvaz kupu,pripadne sa na ne poskladajte.Hodnote tychto hodiniek stale rastie.

baskarepkova
8. aug 2019

jop, tiež suhlasim s tym Daniel Wellington 🙂

nada89
8. aug 2019

Ja som môjmu kúpila gant

baskarepkova
8. aug 2019

@nada89 a ako ide strojcek, v pohode? Neboli drahe?

because
8. aug 2019

Obaja s muzom mame VOSTOK❤️ mozme len odporučiť. Cena zalezi od modelu a zacina na nejakych 320€

kinats
8. aug 2019

Ja ako muz by som si prial v tom cenovom limite: festina, certina , alebo tissot

nada89
8. aug 2019

@baskarepkova v pohode úplne 4 roky ich ma, stále sú ako nové a kupila som ich cez akciu black friday za 80€, a stále ich v obchodných centrách majú od 180 do 340 eur, podľa toho kde..

jerryna77
30. júl 2020

Podľa toho, načo ich bude využívať. Ak niečo kvalitnejšie, tak Certina, Citizen, Tissot ä skôr k obleku), ak niečo viac fashion bez ohľadu na kvalitu strojčeku a materiálov, tak Tommy Hilfiger, Gant..ak zase niečo športovejšie, tak Casio, prípadne smarthodinky - Suunto, Garmin..