Kočky,prosím, máte skúsenosť s prepravou,predajom, orbitreku,ktorú spoločnosť osloviť na jeho prepravu,ktorá je najlacnejšia??? lebo zatiaľ som skúšala iba UPS, tí ale takéto veľké balíky neprevážajú, DHL mi povedalo,že je to tiež nad-rozmer ☹ presné miery síce budem vedieť až poobede,zatiaľ som zisťovala len odhadom,ale nemyslím si,že by mal byť s tým problém. Pred 5 rokmi som predávala švagrinej rotoped cez kurierskú spoločnosť,ale žiaľ už si neviem spomenúť cez akú. preto ak má niekto skúsenosti,tak mi,prosím, napíšte! ďakujem!!!
Ja som posielala kocar trojkombinaciu cez slovensku postu - zavolala som na ich infolinku a objednala kuriera, na druhy den prisiel a prevzal mi kocar - naskladala som ho na seba a obalila priesvitnou foliou, normalne stal na kolieskach, na dalsi ho uz mal adresat. Ale postovne ma vyslo skoro 17€. Inak som bola spokojna 🙂
Ja mám v inzerátoch na predaj kočiar a napísala mi ponuku jedna spoločnosť, ja s ňou skúsenosti nemám, ale skús zavolať:info@getexpress.sk - getexpress (neregistrovaná) - 6. mája o 10:10
Dobrý deň,
Na internete sme si všimli Vašu ponuku/inzerát.
Sme nová kuriérska spoločnosť GET Express, ktorá Vám dokáže prepraviť aj s možnosťou využitia dobierky Vašu zásielku akejkoľvek hmotnosti a rozmerov nielen v rámci Slovenskej republiky, ale aj do zahraničia za veľmi výhodné ceny.
Našou prioritou je kdekoľvek a odkiaľkoľvek poskytnutie kuriérskych služieb určených práve pre vás – našich zákazníkov. Veľkou výhodou pre nášho zákazníka je expresné doručovanie zásielok nasledujúci pracovný deň kdekoľvek v rámci Slovenskej republiky.
V neposlednom rade základnou službou je možnosť využitia expresného doručenia zásielok aj v rámci mesta Košice a Prešov.
Pri expresnom doručení zásielok Vám vieme garantovať nielen rýchlosť, komfort a spoľahlivosť, ale aj služby, ktoré u konkurencie nenájdete. Patrí k nim napríklad NONSTOP prevádzka, super expresné doručovanie zásielok po celom Slovensku a iné.
Pre viac podrobnejších informácií neváhajte a navštívte našu webovú stránku www.getexpress.sk, prostredníctvom ktorej nás môžete kontaktovať.
Sme tu pre Vás!
Ďakujeme a prajeme Vám príjemný deň.
GET Express.