ahojte baby, ktore mate doma susicku?s akou ste spokojne?rozhodujem sa medzi kondenzacnou a tepelnym cerpadlom...nikdy predtym som ju nemala a chcem dobre kupit 🙂
dik
my máme túto a sme spokojní 🙂
https://susicky.heureka.sk/whirlpool-hscx-80530...
@tina5959 @dominika18muc @matya12 a ktoré sú lepšie tie kondenzačné alebo s tým tepelným čerpadlom? Mate nejaké ohlasy od kamoši ek rodiny a tak? A ďakujem za tipy 😊😊
@nellka21 ja mam kondenzacnu s tepelným čerpadlom SIEMENS WT47W590CS a perfektná. Moja 1.neviem porovnať, ale podľa kamarátok, čo majú iné značky, mne sa žiadne prádlo neznicilo, ani veľmi drahé, haklive, perove veci lepšie ako z čistiarne. Za mňa táto super. Na chalupe mame pracku so sušičkou Samsung a neporovnateľné.
A nesmrdi vam z toho pradlo takou zatuchlinou? Ja som tiez nikdy nemala susicku, ale zvazujem jej kupu do noveho domu, no mnohi ma odhovaraju, ze to pradlo nevonia potom.
@kikidee prádlo nevonia po avivazi, pretože sa ani nemá používať a aj ak dáš, tu vonu sušička proste vyfuka. Existuju voňavé obrúsky, ale ja osobne nedávam a keďže používame svoj parfem, som rada, že prádlo nevonia niečim iným.
Ale stuchnute nie je, je krásne mäkké a ľahko sa žehlí. Ja žehlím o 70% menej ako predtým.
Mame AEG 8000 series, už asi 2 roky a som veľmi spokojna.
My máme taktiež Bosh. Bola drahšia lebo sme hľadali co najmenej hlučnu. Je kondenzačna. Vylievame vodu zo suflika a filtre cistim zakaždým. Neuveriteľný "sajrajt" sa tam nazbiera. O tom ze by sa nemohla používať avivaz som zatiaľ nepočula. A moja skúsenosť je, že pri sušení vonia nielen prádlo ale celá kupelka 🙂 v lete susim vonku, uschne mi to asi rýchlejšie ako v sušičke a tiež trochu pošetríme.
Ja mam beko za 400e a spokojnosť ...
Žienky a keď sušíte vonku nevadí vám, že to prádlo nevonia? Keď ho prefúka vietor, vždy je také odvetrané
Avivaz sa nema pridavat preto, lebo obaluje vlakna a susenie trva dlhsie, je ju zbytocne pouzivat, lebo ona ma zmakcit pradlo, kdezto susicka funguje na samotnom principe zmakcenia. Obrusky do susicky sa davaju na jemne prevonanie pradla, skor to necitit ako citit, pouzivaju sa hlavne nato aby pradlo zo susicky neelektrizovalo.
@nellka21 susicku urcite odporucam, je to velky pomocnik, vyberajte taku ktora ma najnizsiu hlucnost, kapacitne je taka ako pracka v kg, a podla toho ci chcete samocistiaci alebo si budete oba filtre cistit sama(aj vrchny aj spodny), pri samocistiacej cistite len jeden. Je to investicia ktora Vas zbavi susakov v byte, a ked uvidite ten bordel co to zbavi pradla(odzmolkuje ho krasne) tak sa budete divit. Je skvela ak mate doma alergika, pretoze nemusite susit pradlo v priestore alebo vonku, kde je vela pelov, nebudete sa namahat s vesanim a naslednym zvesavanim pradla zo susiaku alebo snur. Predpokladam, ze ti co Vas odhovaraju susicku nemaju, ti co ju maju Vam ju urcite doporucia. Je keby som si musela vybrat medzi umyvackou riadu a susickou pradla bude to susicka.
Baby ďakujem za každú odpoveď, info, radu.. 👍😊😊
@dominika18muc ahoj, prosim ta, ked mas whirpool, mas spodny filter takyto? alebo taky iba s penou s dierkami? v akom stave mas kondenzator (mriezku za filtrom)? vdaka
@nellka21 ahoj, u nás má cela rodina susicky značky BOSH a zatiaľ je každý spokojný!