Ahojte 🙂 Baby, prosim poradte mi dobry korektor, ktory spolahlivo zamaskuje tmave kruhy pod ocami. Kedysi som pouzivala Garnier kofeinovy roll on korektor a bol uzasny - dokazal zazraky a to doslova...ale od kedy ho prestali dovazat na SK, tak tie kruhy skratka neviem nicim prekryt. Kupila som uz vela korektorov, ale ziadny nebol dobry...Prosim poradte mi 🙂
Ahojte, Vichy ja moja overená značka, odporúčam.
Ja mam tiez najlepsiu skusenost s Vichy .Korektor dermablend je dobry.Tiez make up Normaderm perfektne kryje vsetky nedokonalosti pleti aj kruhy pod ocami.
Suhlasim, tiez som ten kofeinovy pouzivala, bol skvely! Ja mam s kruhami velke problemy. Tiez som dostala tip na tento od Vichy a celkom v pohode. Aj ked myslim, ze na ten Garnier proste nebude uz mat ziadny korektor 🙂
Ahojte. Dakujem krasne za odporucanie. No ani s vichy niesom spokojna. Kedysi v lekarnach boli vzorky makeupov, momentalne to je ako v drogeriach - vacsie balenia makeupov ako testre. Pri tom osvetleni, co tam maju som samozrejme netrafila odtien. A kedze makeup nieje prave najlacnejsi, tak ma to dost nahnevalo. Vysledok je taky, ze makeup mam svetlejsi, ako kotektor a kotektor mam najsvetlejsi aky bol (mali len 3druhy) No a po naneseni korektoru sa mi po kratkom case spravia akokeby "vrasky"...akokeby to cele popraskalo..neviem to opisat..A to sa mi vlastne deje s kazdym korektorom, ktory som vyskusala. Bud nezakryje vobec, alebo "popraska" Asi som beznadejny pripad 🙂
No ved sa sama na seba hnevam, ze ma nenapadlo vyjst von a pozriet sa..no co uz..mam ponaucenie. A ano, mam suchu plet, ale hlavne v oblasti lic. Pod makeup si davam krem...tak neviem, mozno aj ten by trebalo zmenit.
@darlene13 ja mám dobré skúsenosti s tuhou tyčinkou od Max faktor. Ak máš suchú pleť, tak mojej dcére najlepšie pomohol krém od kozmetiky GIGi. Ona mala v min. aj.na atopický ekzém vyskúšala mnoho krémom aj od kožnej a k tomu od GIGi sme sa dostali náhodou a výborne jej premastil pleť.
Dakujem a urcite vyskusam aj ten krem a aj korektor 😉
@darlene13 ahoj, pokial viem je podobny korektor vyrabany aj od Vichy..dostanes v lekarni.