Poraďte knihy - skutočné príbehy

sunshineka
7. apr 2015

Viete mi odporucit dobre citanie,skutocne pribehy.Najnovsie rada citam o roznych narodnostiach zacala som citat o moslimoch pravdive pribehy,inak mam rada damy,psychologicku literaturu a detektivky

ivivaiveta
7. apr 2015

@sunshineka Vrahovia I ,II od Snopka..v ramci psychológie..
inak amanda s alicou maju asi dofcu, nikde ich dnes necitam, ale tie si ta podaju DDD

pribinak
7. apr 2015

Aj v mori plávajú krokodílí, skutočný príbeh o afganskom chlapcovi a jeho 10 ročnom putovaní

terezka1947
7. apr 2015

napr.Zlate ruky..pribeh o cer.lekarovi,kt.vyrastal v skromnych pomeroch a vypracoval sa na super odbornika-bolo to aj sfilmovane
alebo-aj ked nie priamo skutocny pribeh,iba inspirovany prostredim -kniha Mandolina kapitaa Coreliho,aj to bolo sfilmovane,ale kniha je uzasna...a podla mna,dost silna
paci sa mi aj Mastickar-klasika,ale tiez silna a velmi dobre napisana
jaaaj,keby som teraz mala tak cas citat

ivivaiveta
7. apr 2015

@sunshineka ozaj...Osudu neuniknes od Bellemare..

bonaqa2013
7. apr 2015

Podĺa mňa top kniha - Krstný otec.
Môj starý je veĺký čitateľ on pozná jednu stránku na internete kde odporúčajú knihy - ktorá je dobrá, myslím že aj s veľmi krátkym obsahom, resp. o čom to je.

tictactoe
7. apr 2015

Biela masajka ,nikdy som nechcela zabíjať,umlcana,útek Z afrického pekla,očistné plamene,bola som otrokynou,zmrzacena,upalena zaziva a samozrejme všetky knihy od tvrtka vujity-ho....viem,nazvy pôsobia hrôzostrašne,smutnejsie však je že sú to všetko skutočne príbehy

pribinak
7. apr 2015

Púštny kvet, Co Dante nevidel ( to je o dvoch Slovákoch, ktorým sa podarilo utiecť z koncentraku)

ivivaiveta
8. apr 2015

@sunshineka Emire Khidayer- Arabsky svet...povedala by som, ze to tam mas o nich take "zhrnute" ..

sunshineka
autor
9. apr 2015

@ivivaiveta Tuto som zacala citat,ale tak zmatocne napisana kniha,ze som ju zavrela.Navyse je to pohlad nasinca a vela faktov tam ostalo nedopovedanych.Nieco zacala vysvetlovat,opisala par veci a na zvysne akoby zabudla.Mozno sa k nej raz vratim