Ahojte. Ženy, prosím poraďte mi, kde teraz kúpim podprsenku? Som v 11tt, prsia mi dosť narástli a nemám vhodnú podprsenku. V podstate môžem už nosiť len jednu z tých čo mám, a aj tá sa mi rozpadá.. Bola som minule v Tescu, a vybrala zopár podprseniek že si pôjdem vyskúšať, lenže skúšať v kabínkach sa nemôže, to som ale že vôbec nevedela 😡😭 tak som kúpila väčšiu ako tú čo mám doma, no bola mi malá. Takže som vyhodila 17€... To naozaj mám kupovať cez internet? Tričká, topánky mi prichádzajú malé /veľké nakoľko každá značka alebo stránka má inak tie veľkosti. Takže už nič cez internet nekupujem, a stále čakám na to kedy otvoria obchody. Keď nakupujem, odmeriam sa doma a postupujem podľa tabuliek, ale z 5 veci sú dobré 2. To naozaj mám len kúpiť, vyskúšať, poslať naspäť za vlastné náklady, čakať 5 dní kým mi pošlú peniaze na účet a znova objednať iné číslo? 😭 Alebo sú momentálne takéto obchody otvorené, zo spodným prádlom? Absolútne netuším. No takto už naozaj chodiť nemôžem, bolia ma prsia a mam ich dotlačené 🥺 nepoznám nikoho, kto by na tajnáša predával oblečenie, spodné prádlo a mal otvorené.. viete mi poradiť, kde a ako rozumne bez zbytočne výhodných peňazí kúpim kvalitnú podprsenku? Ďakujem.
V tescu. Ultra kvalitna nebude, ale poslúži. Alebo sa dohodnut s kamennou predajnou bielizne v tvojom okoli.. Robia vsetko, aby prezili, mnohi daju po dohode vyskusat
@surama ďakujem 🙏 presne toto potrebujem. Tiež som zástancom toho že radšej dve tri drahé ale poriadne a kvalitné. Určite to idem pozrieť, hneď teraz. Ďakujem veľmi pekne.
a preco si tu podprsenku nevratila do Tesca? ved teraz sa da vsetko vratit, hlavne pri online nakupoch, napr. H&M ma vratenie zadarmo az 100 d
tiež odporúčam Astratex, objednávam len odtiaľ, majú tam aj super športové AhBra, tie som mala aj v pôrodnici, aj počas dojčenia. Podľa ich veľkostných tabuliek mi väčšinou vždy sadli, len raz som vracala späť. Mám zľavový kód, ak si chceš teraz objednať.
Tu z Tesca si mohla ist vratit 🤷♀️ a vymenit za inu.
Ten astratex potvrdzujem. Ja mam 80H a kupujem iba tam. Ich kalkulacka velkosti gunguje, aj plavky vypocitala fajn. Podprsenka ma sice vysla 45eur konkretne ta moja (maju aj lacnejsie), ale deriem ju uz 3 roky :D stale drzi.
@missviolet akurát si idem objednať. Tak som zvedavá 😊 vďaka za recenziu
Ahoj, odporucam urcite Astratex. Ja som mala vacsie prsia aj pred otehotnenim, ale uzky obvod pod prsiami a tam si to vies pekne vyklikat. Je tam taky sprievodca, kde zadas pozadovane miery a vyplnis, co treba a vyhodi ti tvoju velkost, aj aky typ sa ti hodi. Len sa nezlakni tej velkosti, ktora ti vyjde a ver jej :D Mne vyslo naposledy 80F...skoro ma vystrelo :D Ale riskla som a objednala tu velkost a sedi uzasne 🙂 A to vzhladom na postavu nemam prsia, ktore by boli nejak brutal velke alebo putali pozornost a aj tak taka velkost :D Vyberam si vyslovene take typy, ktore maju take hrubsie ramienka, akoby trochu vystuzene a dost citim rozdiel, ze ma neboli chrbat. Na porovnanie, objednala som aj z BonPrix, ale nic moc...ani tvar, ani farba, ani efekt...Na Astratexe su dost drahe, ale ja si radsej kupim 2-3 drahsie a fakt citim rozdiel aj na chrbtici aj vyzorovo..nic nevytrca, krasne to obopne prsia..naposledy som chodila jak pavica po byte, ze som jak Pamela :D :D Teraz to vyzera, ze robim reklamu, ale ja som fakt lepsie podprsenky nemala :D Vacsinou si pockam na zlavy, lebo su fakt drahsie, ale ja sledujem youtuberky a zvyknu mat napr. 20% + doprava zdarma, tak vtedy objednavam :D