Poraďte - Kde teraz kúpim podprsenku?

25. mar 2021

Ahojte. Ženy, prosím poraďte mi, kde teraz kúpim podprsenku? Som v 11tt, prsia mi dosť narástli a nemám vhodnú podprsenku. V podstate môžem už nosiť len jednu z tých čo mám, a aj tá sa mi rozpadá.. Bola som minule v Tescu, a vybrala zopár podprseniek že si pôjdem vyskúšať, lenže skúšať v kabínkach sa nemôže, to som ale že vôbec nevedela 😡😭 tak som kúpila väčšiu ako tú čo mám doma, no bola mi malá. Takže som vyhodila 17€... To naozaj mám kupovať cez internet? Tričká, topánky mi prichádzajú malé /veľké nakoľko každá značka alebo stránka má inak tie veľkosti. Takže už nič cez internet nekupujem, a stále čakám na to kedy otvoria obchody. Keď nakupujem, odmeriam sa doma a postupujem podľa tabuliek, ale z 5 veci sú dobré 2. To naozaj mám len kúpiť, vyskúšať, poslať naspäť za vlastné náklady, čakať 5 dní kým mi pošlú peniaze na účet a znova objednať iné číslo? 😭 Alebo sú momentálne takéto obchody otvorené, zo spodným prádlom? Absolútne netuším. No takto už naozaj chodiť nemôžem, bolia ma prsia a mam ich dotlačené 🥺 nepoznám nikoho, kto by na tajnáša predával oblečenie, spodné prádlo a mal otvorené.. viete mi poradiť, kde a ako rozumne bez zbytočne výhodných peňazí kúpim kvalitnú podprsenku? Ďakujem.

surama
25. mar 2021

Ahoj, odporucam urcite Astratex. Ja som mala vacsie prsia aj pred otehotnenim, ale uzky obvod pod prsiami a tam si to vies pekne vyklikat. Je tam taky sprievodca, kde zadas pozadovane miery a vyplnis, co treba a vyhodi ti tvoju velkost, aj aky typ sa ti hodi. Len sa nezlakni tej velkosti, ktora ti vyjde a ver jej :D Mne vyslo naposledy 80F...skoro ma vystrelo :D Ale riskla som a objednala tu velkost a sedi uzasne 🙂 A to vzhladom na postavu nemam prsia, ktore by boli nejak brutal velke alebo putali pozornost a aj tak taka velkost :D Vyberam si vyslovene take typy, ktore maju take hrubsie ramienka, akoby trochu vystuzene a dost citim rozdiel, ze ma neboli chrbat. Na porovnanie, objednala som aj z BonPrix, ale nic moc...ani tvar, ani farba, ani efekt...Na Astratexe su dost drahe, ale ja si radsej kupim 2-3 drahsie a fakt citim rozdiel aj na chrbtici aj vyzorovo..nic nevytrca, krasne to obopne prsia..naposledy som chodila jak pavica po byte, ze som jak Pamela :D :D Teraz to vyzera, ze robim reklamu, ale ja som fakt lepsie podprsenky nemala :D Vacsinou si pockam na zlavy, lebo su fakt drahsie, ale ja sledujem youtuberky a zvyknu mat napr. 20% + doprava zdarma, tak vtedy objednavam :D

evkamotka
25. mar 2021

V tescu. Ultra kvalitna nebude, ale poslúži. Alebo sa dohodnut s kamennou predajnou bielizne v tvojom okoli.. Robia vsetko, aby prezili, mnohi daju po dohode vyskusat

autor
25. mar 2021

@surama ďakujem 🙏 presne toto potrebujem. Tiež som zástancom toho že radšej dve tri drahé ale poriadne a kvalitné. Určite to idem pozrieť, hneď teraz. Ďakujem veľmi pekne.

liz_lemon
25. mar 2021

a preco si tu podprsenku nevratila do Tesca? ved teraz sa da vsetko vratit, hlavne pri online nakupoch, napr. H&M ma vratenie zadarmo az 100 d

slavkadi
25. mar 2021

tiež odporúčam Astratex, objednávam len odtiaľ, majú tam aj super športové AhBra, tie som mala aj v pôrodnici, aj počas dojčenia. Podľa ich veľkostných tabuliek mi väčšinou vždy sadli, len raz som vracala späť. Mám zľavový kód, ak si chceš teraz objednať.

evkamotka
25. mar 2021

@liz_lemon súhlasím, ved mala vratit, vymenit

h_petra
25. mar 2021

Tu z Tesca si mohla ist vratit 🤷‍♀️ a vymenit za inu.

missviolet
25. mar 2021

Ten astratex potvrdzujem. Ja mam 80H a kupujem iba tam. Ich kalkulacka velkosti gunguje, aj plavky vypocitala fajn. Podprsenka ma sice vysla 45eur konkretne ta moja (maju aj lacnejsie), ale deriem ju uz 3 roky :D stale drzi.

autor
26. mar 2021

@missviolet akurát si idem objednať. Tak som zvedavá 😊 vďaka za recenziu