Ahojte, viete mi poradiť nejaký osvedčený e-shop alebo kamenný obchod s kozmetikou ktora nie je testovana na zvieratach a zároveň by som sa chcela opýtať na váš názor na kozmetiku netestovanu na zvieratach?
Ja už niekoľko rokov používam Oriflame a som spokojná 👍 kvalitou aj cenou za mňa super, majú aj eko koznetiku, takú čo neškodí prírode.
Oriflame testuje ale kupujem si aj ja niečo odtiaľ ... Ja pouzivam Jordanu, Milani cenovo dostupnú s HCS certifikátom, jediným celosvetovým a spoľahlivým kralikom, netestovanu kozmetiku mávajú na veganskych trhoch ale nie vždy sa mi podarí mat len netestovanu ... krasotika.sk ma kozmetiku s HCS certifikátom, vegana ale tam je to drahšie cenovo
Havlikova prirodna apoteka
Tu najdes rozne znacky kozmetiky naozaj prirodnej a netestovanej na zvieratach: https://www.krasnakazdyden.cz/ Ja si od tial objednavam vacsinu kozmetiky. Dodanie je rychle a bezproblemove, balicky sa daju poslat do Zasielkovne, co mne osobne velmi vyhovuje.
na nete je vela zoznamov, ja dopouzivam co mam doma a kupujem uz len netestovanu.. z drogerkovej dekorativky catrice, essence, bourjois a asi ani nyx netestuje
ahoj, ja robim s Farmasi kozmetikou, cela kozmetika je prirodna, netestovana na zvieratach, ak by si chcela mozem ti dat viac info, ukazat aj katalog
Ahoj,pouzivam Naomi bio kozmetiku,veganska a netestovana na zvieratach.Pouzivam len nieco vyse mesiaca ale spokojna som.Nieco som nasla aj v DM od nich